Design with Better Effect | 8. marts 2018

Vi har gjort det nemt for dig at deltage i vores spændende arrangement, da Kunstforeningen hvor foredragene bliver holdt ligger få gadenumre fra vores showroom.
 

For at kunne give dig den bedste oplevelse, bedes du tilmelde dig eventet her, samt "tjekke af" om du forventer at tage med i vores showroom, hvor vi vil byde på lidt mad og drikke.

Her vil vi sørge for hyggelige rammer til samvær og samtale.

Vel mødt!

PART I

Kunstforeningen Gl. Strand
Gl. Strand 48
1202 København K

PART II

Kinnarps Showroom
Gl. Strand 40
1202 København K


Tilmeldingsformular

Ønsker du en bid mad i showroomet?

*Deltagelse er gratis, men ved udeblivelse uden afmelding, fakturerer vi 950 kr.ex. moms til at dække vores omkostninger.

Vi gør opmærksom på at arrangementet er forbeholdt arkitekter og kunder.

PROGRAM

 

Marco Evaristti

Marco Evaristti, født 1963 i Santiago Chile og uddannet arkitekt fra Det kongelige danske Kunstakademi under Henning Larsen i 1996. Brød igennem som kunstner med værket “Helena” på museet Trapholt i 2000, som bestod af 10 blendere med sværdragerfisk. Siden kendt for gennem sin kunst at ville bryde tabuer, konventionelle opfattelser og i det hele taget stille spørgsmål til det bestående.

Fra tid til anden har Evaristti også arbejdet med arkitektur og design. Af større projekter står et bæredygtigt kontorbyggeri, The Swan, på Eternitgrunden i Aalborg. Interessen for design og den type formgivning, der skal tjene en funktion, er netop det sidste – funktionen. For Evaristti er dét, hvad der adskiller skulptur og design – at designobjektet skal udfylde en funktion. Den udfordring har han taget til sig – mens hans design bærer et stærkt skulpturelt præg. Der ligger bevægelse, liv og fortællinger bag.

Tomas Ekström

Tomas Ekström, stifter af OnSolidGround - konsulentfirma for dem i møbel- og indretningssektoren, der ønsker at skabe rentabel forretning gennem effektivt og ambitiøst bæredygtighedsarbejde.
I sit arbejde beskæftiger Tomas sig med trendspotting, cirkulær økonomi, vigtigheden i at måle sit bæredygtighedsarbejde og vejen dertil.

Tomas har i mange år arbejdet med bæredygtighedsspørgsmål og er tidligere Head of Sustainability hos Kinnarps og idemanden bag Kinnarps Better Effect Index. Møbelbranchens første online værktøj, som gør det enkelt at vurdere og sammenligne kontormøbler på en række parametre; fra materialernes genanvendelighed og miljøbelastning til fremstillingsproces og ergonomi. Og dermed lettere at træffe bæredygtige indretningsvalg.

14.00 - 15.00
Foredrag med Marco Evaristti
Kunstforeningen - Gl. Strand 48

15.15 - 16.15
Foredrag med Tomas Ekström
Kunstforeningen - Gl. Strand 48

16.30 - 19.00
Mad og drikke
Kinnarps Showroom - Gl. Strand 40

Alle taler om bæredygtighed og cirkulære sammenhænge. Klimaforandringer, et truet miljø og større ulighed i verden tilskynder os til at udvikle nye innovative koncepter, bygninger og produkter, der kan være med til at opretholde balance i vores økosystemer. For alt design har potentiale til at ind­gå i bæredygtige kredsløb og derfor udfordrer bæredygtig tænkning mange designere og arkitekter i disse år.

Det vil vi gerne dele med dig og inviterer til en spændende eftermiddag, hvor vi sætter fokus på hvordan, ide og design er forbundet med bæredygtighed, og hvordan bæredygtighed både kan drive forretning og trivsel. Det gør vi med to spændende personer, der helt sikkert kan sætte tankerne i gang på hver sin måde.

Vi starter hos Kunstforeningen på Gl. Strand og efterfølgende byder vi på mad, drikke og hyggelig mingling i vores Showroom lidt længere nede af gaden - også på Gl. Strand.

LÆS MERE OM THE BETTER EFFECT INDEX

HER