plads til velvære

At designe møbler til plejesektoren handler om velvære. At få folk til at føle sig rolige og hjemme, er vores ansvar og vores løsninger stræber efter at reflektere dette.

komplette løsninger - FRa reception til rum

Vi tilbyder komplette løsninger til plejemiljøer: Alt fra indbydende receptionsområder til stimulerende rum til klienter og personale. Ved at bruge årtiers erfaring til hjælp og vejledning, stræber vi efter at gøre processen så smidig og velkørende som muligt.  

koncepter & funktioner der skaber positive rum

Et varmt, indbydende rum fremmer følelsen af ro og tryghed. Et godt designet indgangsparti åbner døren til en effektiv aftale. Et behageligt venteværelse får tiden til at gå hurtigere. Koncepter og løsninger som tilpasses de specifikke behov, afprøvet og testet, sker gennem hele processen.   

SMARTe, fornuftige & underStøttende møbler

Ergonomi, kvalitet, bæredygtighed, innovation og design er alle vigtige faktorer, når det kommer til at designe og udvikle møbler til plejemiljøer. I disse miljøer, forstår vi at møbler skal være nemme at bruge, flytte og vedligeholde. Stabilitet og udholdenhed er også afgørende, uden at overse behovet for at skabe indbydende og komfortable møbler der understøtter et varmt og positivt rum.

NYSGERRIG EFTER AT HØRE OM LØSNINGER TIL DIN FACILITET?

Kontakt os

Entré - for et indbydende første indtryk

Indgangen til et plejefacilitet, sætter tonen for en helt besøg. Trygge, beroligende og varme omgivelser der byder velkommen, gør forskellen på et godt og dårligt besøg. Vi er erfarne med at designe venteværelser og foyeer, der har en beroligende virkning.

opholdsrum - til socialisering og underholdning

Attraktive, indbydende rum for både individuelle- og gruppeaktiviteter, såsom læsning, spille spil, se tv eller sidde tilbage og lade verden glide stille forbi. Med komfortable siddepladser og lettilgængelig opbevaring af læsestof og spil, er opholdsrum populære steder.

Kantine - til daglige måltider og hyggesnak

Hvor vi spiser, har en indvirkning, ikke kun på vores oplevelse af måltidet, men også på vores generelle sundhed. At designe fantastiske kantiner, handler om mere end blot at skabe flotte spisesteder. Lyd og lugt skal også overvejes. Et roligt og luftigt miljø giver bedre måltider og gladere mennesker.

PRIVAT RuM - til hvile og genopladning

Alle har brug for en sikker havn - et roligt sted at vende tilbage til, når der bliver for meget trængsel og travlhed. Det gælder specielt plejefaciliteter, hvor velvære er af allerstørste betydning. Med dette i tankerne designer vi ergonomisk lyd og komfortable rum der understøtter hvile og genopladning.

fællesrum - til møder og begivenheder

Disse fællesrum samler større grupper og begivenheder. Vores omfattende erfaring med at designe mødelokaler giver os indsigt i at minimere distraktioner og sikre at grupper forbliver fokuseret.

Personalerum - til samtale og kontorarbejde

Naturligvis, har personalet på plejefaciliteter brug for deres eget rum. Hvad enten det er til fokuseret brug, administration eller til samtale med kollegaer, skaber vi miljøer der er både ergonomisk og hyggelige: det perfekte sted at trække sig tilbage.

Vil du se flere eksempler på forskellige plejeområder?

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.