Case: Movägen plejehjem

FAKTA OM CASEN

Kunde:
Karlskrona kommune

Sted:
Sverige

Areal:
5600 kvadratmeter

Færdiggjort:
2021

Antal beboere:
48

Antal ansatte:
54

Arkitekt:
Hermansson Hiller Lundberg Arkitekter AB

Et sted at kalde hjem

For det nybyggede Movägen plejehjem var fokus på at skabe en moderne bolig, der føles som hjemme. Sammen med enhedslederen og et team af forskellige faggrupper i ældreplejen, har Kinnarps designet en interiørløsning, der giver et hjemligt, blidt præg uden at gå på kompromis med komfort eller funktionalitet. Hele miljøet er designet til at lette beboernes uafhængighed og sikkerhed. Resultatet er et harmonisk med en høj grad af fleksibilitet, der kan tilpasses den enkelte, og et tidsløst design, der holder over tid i både udtryk og kvalitet.

BEHAGELIGT OG KOMFORTABELT

Det hjemlige miljø ved brændeovnen forstærkes af Dahlia lænestolen fra NC Nordic Care, som både er indbydende og tilpasset til at gøre det nemt at komme ind og ud af. Lænestolen har smarte funktioner som aftageligt betræk og et hygiejnemellemrum mellem sæde og ryg, hvilket gør det nemmere at holde den ren.

INKLUDERENDE SPISEOMRÅDE

Det højdejusterbare bord Nivå fra NC Nordic Care kan nemt justeres med et håndsving og byder alle beboere velkommen ved bordet.

STOL MED SUPPORT

Björn fra NC Nordic Care er en stabil lænestol med et udtryksfuldt design. Stolen er nem at flytte og hænge op på bordkanten, samtidig med at den bevarer sin stabilitet.

Vores udfordring var at finde den rigtige indretning for at skabe et så moderne og hjemligt plejehjem som muligt for beboere, personale og pårørende. Vores samarbejde med Kinnarps var givende. De var i stand til at hjælpe os med at vælge de rigtige møbler og farvesammensætning. Vi er meget tilfredse!

Paola Dahlström, Unit Manager, Movägen Nursing Home

En funktionel lænestol giver frihed

For at fremme beboernes uafhængighed har hver enhed funktionelle lænestole med justerbare nakkehynder og sæder. Stolene er ikke kun behagelig, men de gør det også nemt for beboerne at blive flyttet mellem forskellige områder.

Fortrolige farver

Hver af de to etager på Movägen har sit eget farvetema. At have den samme harmoniske farve i hver enhed hjælper beboerne med at genkende og føle sig mere hjemme i miljøet. Det bidrager også til fleksibiliteten, da enhederne kan låne møbler af hinanden.

Plads til socialt samvær

Samvær med mange, eller et øjeblik på egen hånd. Movägen har en række forskellige rum og møbler, der byder velkommen til større samlinger eller mere private møder.

Jeg er meget stolt af Movägen, som virkelig er fremtidens plejehjem med moderne møbler, der har en lang levetid. De tilbagemeldinger, jeg har fået på indretningen fra lejere, personale og pårørende, har været positiv.

Paola Dahlström, Unit Manager, Movägen Nursing Home

På Movägens plejehjem er der skabt en moderne fremtidsbolig med et hjemligt og indbydende miljø. De stabile, funktionelle møbler gør beboerne i stand til at være selvstændige, og indretningens fleksibilitet inviterer til sociale møder. Kort sagt – et sted at kalde hjem.

Harmoniske, ensartede farver
Et trygt miljø med et hjemligt præg
Funktionelle møbler med høj komfort
Omstillingsparat og inkluderende miljø
Funktionelle møbler for større uafhængighed