Case: Notarial kontoret i Warsawa

FAKTA OM CASEN

Projekt:
Notarial Office i Warsawa

Areal:
198 m2

Færdiggjort:
1 juli 2021

Antal arbejdspladser:
10

Lokation:
Warsawa

Klassisk design med et moderne twist - NotarIAL kontoret i Warszawa

I juni 2021 flyttede Krzysztof Nurkowskis og Paweł Dąbrowa's Notrial kontor, som har eksisteret i 20 år, til nye lokaler, beliggende på det prestigefyldte sted i Warszawa. Designet og indretningen af de nye lokaler blev blev foretaget af Kinnarps.

Hjemmet for de berømte Haberbush & Schiele-bryggerier før Anden Verdenskrig, det genoplivede kvarter i Warszawas Wola-distrikt, beliggende mellem Grzybowska, Wronia, Chłodna og Krochmalna gaderne, er nu et levende moderne rum med mange services, bolig- og kontorbygninger og bytorve. Dette unikke sted huser de nye lokaler for Notarial kontoret, hvis design og indretning er blevet styret af teamet fra Kinnarps Polen.

Ergonomi og succes

Kundens mål har været at kombinere et behageligt, ergonomisk arbejdsmiljø med et elegant og repræsentativt rum, der inspirerer til en atmosfære af tillid. De værdier, som grundlæggerne og kontorets team værdsætter, såsom pålidelighed, sikkerhed og ærlighed, er blevet afspejlet i indretningen af lokalerne.

Kontorets areal er knap 200 kvadratmeter. Design- og indretningsprojektet er udarbejdet til et receptionsområde, 2 mødelokaler, 2 kontorlokaler, åben plads til 4 personer, et lokale med 2 arbejdspladser, hvor der håndteres dokumenter, samt køkken. Efter at have klart defineret sin vision for projektet allerede fra starten, satte kunden deres lid til Kinnarps-teamets erfaring og viste åbenhed over for forslag til møbelvalg og finish. Klienten satte også pris på effektiviteten af det løbende samarbejde, når de som svar på deres feedback fik nye muligheder, der bedre levede op til deres forventninger.

OMRÅDER:
  • Reception
  • 2 mødelokaler
  • 2 kontorer
  • 4 arbejdspladser i et åbent kontormiljø
  • Et rum med 2 arbejdspladser, til dokumenthåndtering
  • Et køkken og supportrum

Perfekt samarbejde

Kontorets funktionelle koncept, kvaliteten af møblerne og det første indtryk af et moderne, bæredygtigt og professionelt interiør, der inspirerer til en atmosfære af tillid, bidrager alt sammen til et tilfredsstillende resultat. Vi har formået at kombinere alle nøglefunktionerne i et rum beregnet til en komfortabel og ergonomisk arbejdsplads. Vi brugt møbler og finish, der underbygger Notarial-kontorets image som en smart og moderne virksomhed. Dette projekt viser også, at møbler fra brands, der er en del af Kinnarps Group, med succes kan anvendes - ikke kun i typisk kontorindretning, men også i forskellige rum med forskellige karakterer og stilarter.

Crest sofa giver den perfekte balance mellem åbenhed og afsondrethed. Ryggen er lidt højere end rygpuderne, hvilket forhindrer nysgerrige blikke, men også opmuntrer til samtale og interaktion.

Fenix ​​kombinerer komforten fra en traditionel lænestol med fleksibiliteten fra en kontorstol.

Primo tilbyder ubegrænset komfort. Med eller uden armlæn gør dens lette excentricitet denne stol til en fremragende mulighed.

 

Lige fra starten var vi overbeviste om kvaliteten af Kinnarps produkter og tjenester, og vi er meget tilfredse med dette samarbejde. Vi fik professionel støtte ved valg af møbler. Vi sætter også pris på levering til tiden og den installationsprocessen der gik som smurt.

Kinnarps Group produkter der indgår i casen:
  • Plus kontorstole, Series[P] skriveborde, Vibe skærmvægge, Space opbevaring - by Kinnarps
  • Fenix kontorstole - by MartinStoll
  • Crest sofa - by Materia;
  • Bolero sofa, Primo stole, Colt mødebord and Dropp lænestole - by Skandiform

Var det en spændende case? Kunne du godt tænke dig at vide, hvad der kunne gøres i dine bygninger?

Kontakt os

Relaterede produkter

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Crest

Crest

Bolero

Bolero

Dropp

Dropp

Primo

Primo

Colt

Colt

Space

Space

Space skab med jalousi

51 Farver & Materialer | 65 Varianter