Case: OMNES Education Vellefaux 2

FAKTA

Kunde:
OMNES Education Vellefaux 2

Lokation: 
Paris, Frankrig

Antal arbejdspladser:
40

Antal på campus:
1500

Færdiggjort:
April 2022

Fotograf:
Alexis Paoli

Vellefaux 2: skabelsen af et sundt og effektivt arbejdsmiljø med Kinnarps’ holistiske ergonomi

OMNES Education hyrede Kinnarps Frankrig til udviklingen af Vellefaux 2, et tidligere politihovedkvarters arsenal med arkitektur, der minder lidt om Eiffeltårnets metalkonstruktion. Målet med projektet var at give optimale arbejdsforhold for studerende på INSEEC School of Business and Economics. Udfordringen var at forvandle lokalerne i bygningens ret usædvanlige rum, til industrielle og akademiske studier. Et stort udviklingsprojekt, der spændte over et areal på 3.000 m2, indeholdende 12 klasseværelser og 700 pladser. Der skulle der skabes et nyt campus, som eksisterende skoler ville flytte ind i. Hos Kinnarps er ergonomi en del af en helhedsvision. Vi kalder dette holistisk ergonomi, hvilket betyder den komplette oplevelse, man har af et rum. Denne vision tager højde for alle ergonomiske faktorer – fysiske, organisatoriske og sociale.

Skabe harmony

Da OMNES Education deler Kinnarps' kerneværdier, sigtede vi efter at designe rum, der ville forbedre arbejds- og studiekvaliteten for både elever og personale. At give dem en følelse af velvære på stedet og fremme både teamwork og selvstændigt arbejde, med mulighed for at være alene for bedre koncentration.  

Opbygge succes for studerende

Transformation signalerer et ønske om at gentænke disse rum, for at give en anderledes akademisk oplevelse end hvad der kan findes andre steder. Her var målet at følge co-working trenden: Kinnarps’ møbler vil motivere studerende til at bruge mere tid på campus, hvilket gør deres studieår til en uforglemmelig tid.

Det, der gjorde Kinnarps til en så speciel partner, som vi virkelig nød at arbejde med, var deres evne til at tilbyde innovative møbler og samtidig prioritere ergonomi. I praksis skaber dette en "wow-effekt" for vores elever og medarbejdere og transformerer det, vi er vant til at lave. Jeg satte også særlig pris på vores konstruktive forhold, hvor Kinnarps gjorde sit yderste for at sikre vores tilfredshed ved at fremsætte en lang række forslag i overensstemmelse med vores ønsker og budget.

Malika Guillou, Director of Property

Synes du om denne udvikling? Vi vil meget gerne høre om dit projekt.

Kontakt os

En udvikling der møder nye behov

Da der er mange ansøgninger til elite handelsskoler, afspejlede valget af nybygning naturligvis et ønske om at imødekomme et stigende behov for plads og forskellige arbejdsmetoder på de videregående uddannelser. Gruppearbejde har en stadig vigtigere rolle, hvilket fik OMNES Education til at være særlig opmærksomme på samarbejdsområder og infrastruktur, der kan tilpasses den enkeltes behov, og til at forenkle den måde, hvorpå mennesker bevæger sig rundt på stedet. 

Vi nævnte usædvanlig arkitektur, men faktisk minder Vellefaux 2-bygningen om grundlaget for en båd: arrangeret over to dæk er den nederste del afsat til klasseværelser og spisepladser, mens den øverste del tilbyder et samarbejdsrum med harmonisk dekoration leveret af et appelsintræ. Dette rum muliggør kontakt mellem alle medarbejdere, der arbejder i lokalerne, samt studerende.

Der er ingen foredragssale; i stedet har det såkaldte modulære rum, der tilbyder bedre ergonomi og genopretter den menneskelige kontakt, der er gået tabt under pandemien. Den holistiske ergonomi, som Kinnarps favoriserer, hvor hvert rum er med til at skabe en stærk, funktionel helhed, fik OMNES Education til at vælge møbler af høj kvalitet, samt sikre, at elevernes psykiske velvære er beskyttet.

Kinnarps Colour Studio gjorde det muligt for kunden at blande originale farver i matchende toner. Farver kan bruges som redskaber, der påvirker adfærd og velvære. KCS tilbyder attraktive, omhyggeligt testede og gennemprøvede materialer, der passer til forskellige typer miljøer. De forskellige nuancer af de valgte farver betyder, at eleverne kan arbejde under de bedst mulige forhold, hvilket bidrager til deres succes.

Kunden var yderst tilfreds med projektet som helhed, hvilket understregede vores opmærksomhed på detaljer, såsom akustikpanelerne, som er en fremragende prikken over i'et til arbejdsrummene og giver et ideelt akustisk miljø. Faktisk anses overdreven støj for at være skadelig for produktiviteten. Støj påvirker vores koncentration, stressniveau og kreativitet.

KONKLUSION : 

 

  • Målet var at imødekomme behovene for nye arbejdsmetoder og ændringer i måden at uddanne på.
  • Det endelige resultat matchede kundens forventninger og viderefører Kinnarps' værdier om ergonomi og bæredygtighed.
  • Det færdige projekt tiltrak stor interesse fra studerende, som beskrev det som "vellykket, moderne og virkelig gennemtænkt".  

Relaterede produkter

Vagabond

Vagabond

Plockepinn

Plockepinn

Sture

Sture

Apollo

Apollo

263 Farver & Materialer | 4 Varianter

Anagram

Anagram

Rocca

Rocca

Mr T

Mr T

Fields

Fields

297 Farver & Materialer | 23 Varianter

Leia

Leia

350 Farver & Materialer | 15 Varianter