Case: SNI

FAKTA OM CASEN

Kunde:
SNI

Lokation:
Warszawa

Arkitekter:
Magdalena Kozak, Jakub Berenson

Areal:
720 m²

Antal arbejdspladser:
52

Færdiggjort:
2023

Fotograf:
Fotomohito

SNIs nye kontor – kombination af æstetik og ergonomi i et rummeligt lokale

SNI tilbyder outsourcing til IT-branchen. Det nye, mere komfortable og rummelige kontor imødekommer medarbejdernes aktuelle behov, dvs. letter arbejde, der kræver høj koncentration og dermed øger deres effektivitet. Kontorlokalerne, som er beliggende i kontorkomplekset Gdański Business Center i Warszawa, blev designet af Magdalena Kozak og Jakub Berenson og indrettet af Kinnarps.

Kombination af æstetik og funktionalitet

Projektet havde til formål at skabe et hyggeligt og æstetisk arbejdsrum til det voksende SNI-team. Det var afgørende at sikre, at ergonomi kombineres med godt design. Kunden lagde vægt på valg af passende kontormøbler, der er kendetegnet ved både høj kvalitet og fremragende funktionalitet. Løsningerne fra Kinnarps har opfyldt ovenstående kriterier.

Idéen var at indrette det nye kontor i henhold til det godkendte indretningsdesign, i overensstemmelse med kundens forventninger til både møblernes æstetik og funktionalitet - arkitekt Magdalena Kozak

- arkitekt Magdalena Kozak

Den største udfordring ved dette projekt var at overholde tidsfristen fra tidspunktet, hvorpå en beslutning om at flytte kontoret blev truffet, indtil fraflytningsdatoen. Takket være den effektive koordinering af arbejdet og designteamets engagement, påvirkede den korte gennemførelsesperiode ikke den oprindelige tidsplan.

Møder i udstillingslokalet

I arbejdsplanen var der afsat god tid til valg af overflader til de forskellige dele af interiøret. I denne sammenhæng understreger repræsentanter for projektteamet vigtigheden af møder i Kinnarps' udstillingslokale, hvor kunden havde mulighed for at gøre sig fortrolig med de mange funktionelle aspekter ved de foreslåede løsninger. I den sidste fase, hvor detaljerne i projektet blev aftalt, blev beslutningen gjort lettere af det store udvalg af finishes i Kinnarps Color Studio-kollektionen og den funktionelle måde, de blev præsenteret på.

Rummeligt og funktionelt kontorlokale

Indretningen af det nye kontor omfatter to åbne rum med mere end 50 arbejdsstationer udstyret med højdejusterbare skriveborde fra Polaris-serien, komfortable arbejdsstole fra Plus-serien og Vibe Focus-akustikvægge. Det rummelige kontor tilbyder også mange lokaler til fysiske møder og online-møder, samt rummer en funktionel konferencesal, som kan kombineres m. et hvilelokale og et kontorkøkken.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (8).jpg

Vibe Focus akustiskvægge hjælper med at minimere forstyrrelser, mens Plus kontorstole og Polaris højdejusterbare skriveborde tilskynder til bevægelse for at skabe ergonomiske arbejdsstationer.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (19).jpg

Pilot konferencestole kombinerer komfort med æstetik. Takket være muligheden for justering af sædehøjde, drejning og tilbagelæning sikrer stolene optimal ergonomi selv under længere møder.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (25).jpg

Scandinavia sofaer og lænestole er et bæredygtigt valg til et møde- eller loungeområde. Det afdæmpede skandinaviske design gør denne serie tidløs, og takket være den aftagelige polstring kan du nemt genopfriske dens udseende, hvis det er nødvendigt.

Resultatet har overgået forventningerne

Kunden har værdsat fleksibiliteten ved Kinnarps løsninger og det store engagement hos alle medlemmer af design- og gennemførelsesteamet - fra konstruktører til teknisk personale. Som følge af samarbejdet opstod der et nyt, funktionelt kontor til SNI-teamet. Det rummelige kontor med det behagelige farvetema er befordrende for effektivt, højt fokuseret arbejde, og med de mange mødelokaler - fysiske og online - muliggør det samarbejde både eksternt og på kontoret. De naturlige grønne farver, akustikforholdene og de ergonomiske møbler giver ideelle vilkår til udførelsen af selv de mest krævende opgaver i den dynamisk udviklende erhvervsbranche.

Slutresultatet har overgået vores forventninger. Det skabte rum er lyst, venligt og veldesignet, og møblerne er udført med den største omhu. Medarbejderne er mest begejstret for skrivebordene med elektrisk højdejustering og de komfortable, ergonomiske kontorstole – lyder det opsummerende fra

Paulina Strzyga, Operations Specialist hos SNI.

Kan du lide denne case? Lad os tale om dine lokaler!

Kontakt os

Relaterede produkter

Polaris

Polaris

16 Farver & Materialer | 20 Varianter

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Space

Space

Space Pedestal

51 Farver & Materialer | 6 Varianter

Vibe

Vibe

Vibe Focus Bordskærm

144 Farver & Materialer | 41 Varianter

Oberon

Oberon

38 Farver & Materialer | 15 Varianter

Pax

Pax

Pilot

Pilot

Scandinavia

Scandinavia

263 Farver & Materialer | 4 Varianter

Scandinavia

Scandinavia

Scandinavia lænestol

263 Farver & Materialer