Case: Volvo Trucks Poland

Case info

Kunde:
Volvo Trucks Polska

Arkitekt:
Izabela Sylwia Nowak

Områder:
Indgangsområde, flere områder til medarbejdermøder, både formelle konferencelokaler og uformelle i det åbne rum. Udvidede sociale zoner, der omfatter åbne køkkener. Arbejdsstationerne er udstyret med arbejdsborde med elektrisk højdejustering.

Ansatte:
200

Inspireret af forskelligheder

Volvo Trucks Polska har succesfuldt genoplivet sit hovedkontor med kinnarps møbler, udstyr og løsninger. Ændringen hilses velkommen af medarbejderne, projektet roses af de andre hovedkvarterer og koncernens virksomheder fra andre lande følger i det polske fodspor.

Historien om det nye kontor hos Volvo Trucks Polska startede, da de flyttede til den nye lokation i Młochów nær Warszawa, hvilket kombinere det administrative kontor med en servicestation for Volvo og Renault trucks. I øjeblikket er der ca. 200 ansatte.

Genoplivningens begyndelse

Lige efter flytningen, blev indgangsområdet renoveret og tilpasset med nyt udstyr, der sikrer klar navigation, mulighed for at præsentere marketing indhold og et område til kundemøder - tilpasset både den administrerende direktør til forretningsmøde og chaufføren der kommer for at bruge servicestationen. De resterende områderblev udstyret med indretning fra den tidligere lokation. Den næste bølge af positive ændringer, blev introduceret af virksomhedens nye administrerende direktør Małgorzata Kulis.

Beslutningen blev truffet, da vores kontor skulle afspejle det faktum at vi er markedsledende og en meget innovativ virksomhed, sagde Monika Ślęzak, Servicechef hos Volvo Trucks Polska. Vi ville møblere det nye kontor i overensstemmelse med de seneste trends indenfor indretning, udstyr og ergonomi. Komfortable, venlige og moderne omgivelser var en prioritet.

flere møder

Ændringerne blev gennemførst i etaper. Vi renoverede bygningens gulve et efter et, afslører Izabela Sylwia Nowak, designarkitekten bag Volvo Trucks Polska. Den nye indretning indeholder betydeligt flere områder til medarbejdermøder - både de formelle i mødelokaler og de uformelle i det åbne rum. Den sociale zone, der indeholder åbne køkkener, er blevet udvidet en del.

Vi ændrer vores måde at tænke arbejde og samarbejde. Traditionelle, individuelle arbejdsstationer suppleres med mangfoldighed i form og omfang af mødefaciliteter. I nogle af dem kan man samtale med en kop kaffe - i andre kan man organisere mere formelle møder og præsentationer - og i nogle kan man finde fokus i et uforstyrret miljø. Det åbne, fleksible og venlige rum giver gode betingelser for dynamisk og kreativt arbejde og samarbejde, der fremmer udvikling af relationer og integration, forklarer Izabela Sylwia Nowak.

Troværdig leverandør

Leverandøren af møbler, udstyr og akustiske løsninger er Kinnarps Polen, et firma som Volvo har samarbejdet med i årevis. Takket være Kinnarps, har jeg altid været ajour med trends indenfor kontordesign- og udstyr. Siden realiseringen af projektet startede, er vores samarbejde blevet endnu tættere, siger Monika Ślęzak.

Kinnarps tilbyder en bred vifte af modeller, funktioner, former, og mønstre i de afsluttende elementer. Som følge heraf har vi været i stand til at vælge udstyr der har bidraget til den enkelte karakter og atmosfære i bestemte områder, understreger, Izabela Sylwia Nowak.

Vores samarbejde med Volvo Trucks Polska, tillod os at vise potentialet i vores tilbud. Mange konfigurationsmuligheder understøtter arkitektens implementering af projektet, tilføjer Monika Miksa, Key Account Manager hos Kinnarps Polen.

Det åbne, fleksible og venlige rum giver gode betingelser for dynamisk og kreativt arbejde og samarbejde, der fremmer udvikling af relationer og integration."

Vi er de bedste til det

Nyheden om det nye kontor hos Polish Volvo Trucks, spredtes til andre Europæiske kontorer i virksomheden. Både Lithauen, Slovenien og Schweiz følger efter. Det polske kontor er blevet innovatør og trendsetter; Monika Ślęzak  er tilfreds.

Afdelingen modtager anerkendelse

Administrationsafdelingen, ledet af Monika Ślęzak, har modtaget en virksomhedspris for gennemførelse af projektet, relateret til genoplivningen af kontoret i Młochów og workshops i Poland. Det er en meget vigtig pris for mig. Det viser påskønnelse for vores arbejde og er klar besked om at ændringerne har en positiv effekt, siger understreger Monika Ślęzak.

VILD MED DENNE CASE? NYSGERRIG PÅ HVAD VI KAN GØRE VED DIN ARBEJDSPLADS?

Kontakt os

…og hvad synes medarbejderne

Den nye indretning er meget positivt modtaget af medarbejderne, som er meget glade for at bruge de nye møde mødeområder, der tilbyder komfortable lænestole i grønne omgivelser. mobile akustikvægge kan let flyttes til et andet sted, hvis behovet opstår. De nye farver stimulerer, motiverer og gør dig i godt humør, siger Izabela Sylwia Nowak.

Alle medarbedjere er udstyret med Plus(6) stolen, der nyder et velfortjent ry. Nogle arbejdsstationer er udstyret med højdeindstillige borde, som tillader de ansatte at arbejde siddende eller stående. Dette understøtter ergonomi, arbejdets komfort, såvel som effektivitet og kreativitet hos medarbejderne, tilføjer Monika Miksa.

Næste skridt vil være at give nyt liv til den etage, hvor bestyrelsen og den regionale ledelse er placeret. Der vil også være et område for yoga træning.

Fuld tilfredshed

Jeg ynder at minde mig selv om, hvor store de ændringer vi har introduceret er og hvor meget kvaliteten af vores arbejdsområde er forbedret. I tilbageblik, kan jeg sige at alle valg, farver, materialer og modeller er valgt rigtigt, opsummerer Monika Ślęzak.

Det nye interiør modtages positivt af medarbejderne, som er meget glade for at bruge de nye mødelokaler, der tilbyder komfortable lænestole i grønne omgivelser.

"De nye farver stimulerer, motiverer og gør dig i godt humør."

Izabela Sylwia Nowak

Produkter i denne case

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Nexus

Nexus

34 Farver & Materialer | 5 Varianter

Embrace

Embrace

335 Farver & Materialer | 24 Varianter

Deli

Deli