Case: Yareal Polska

FAKTA OM CASEN

Kunde:
YAREAL Polska Sp. z o.o

Areal:
946,24 m2

Færdiggjort:
2021

Lokation:
Warszawa

Projektstyring design:
BIT CREATIVE

Projektstyring Installation:
Studio Quadra

Det moderne arbejdsmiljø hos Yareal Polska i Warszawa

Yareal Polska er en førende udvikler af kontor- og boligbygninger i topklasse. Dets flagskibskontorkompleks i Warszawa er LIXA, hvortil virksomhedens hovedkvarter blev flyttet i juni 2021. Bit Creative-studiet stod for projektet og Kinnarps blev betroet indretningen.

Målet med designet af det nye kontor var at skabe et harmonisk sted, der skulle afspejle brandets prestige, samt give et dynamisk svar på de nyeste trends inden for kontorarbejde. Takket være en økonomisk farvepalet og materialer af høj kvalitet er interiøret elegant, moderne, sammenhængende og hyggeligt på samme tid.

To ZONEr

Området hos Yareal Polska-kontoret, der beløber sig til næsten tusind kvadratmeter, er opdelt i to zoner. Den første, der er tilgængelig for gæster, omfatter et imponerende receptionsområde med lobby og garderobe samt flere semi-åbne rum til uformelle møder, store konferencelokaler og mindre lokaler til 5-6 personer. Anden del, beregnet til medarbejdere, er et rummeligt åbent rum med separate arealer til de enkelte afdelinger og åbne arealer til fælles projektarbejde, samt flere konferencelokaler, en fælles koncentrationskrog og 3 rum til opgaver, der kræver stor fokus. Det rummelige køkken med udgang til terrassen, som indeholder spiseplads og café, kan bruges som et sted at arbejde eller slappe af.

Arbejdsmiljøet hos Yareal Polska blev designet ud fra en analyse af teamets arbejdsstil, under hensyntagen til alle deres behov. Kontorets åbne rum er befordrende for samarbejde og informationsudveksling, og dets funktionelle opdeling giver både en intim atmosfære til møder og gode betingelser for individuelt fokuseret arbejde. Der er også indført en 'clean desk policy', som giver mulighed for let skift af arbejdsstationer i teams, opmuntret af brugen af ​​borde med elektrisk højdejustering.

"Fleksibilitet og teamwork stod højt på prioriteringslisten, mens en kombination af fælles og rolige arbejdspladser tilskynder kontorbrugere til at bevæge sig. Designet, herunder valget af møbler rådgivet af eksperter fra Kinnarps, afspejler værdierne som ærlighed og oprigtighed, der stræber efter ekspertise, teamwork, engagement og bæredygtig udvikling, som guider os i vores daglige aktiviteter" - siger Iwona Zielińska, kontorchef hos Yareal Polska.

En løsning til nye behov

Miljøet og arbejdsstilen har for nylig gennemgået dynamiske ændringer, og deres katalysator var pandemien. Derfor var det centrale behov på den ene side at sikre et trygt arbejdsmiljø og på den anden side at skabe indbydende rammer for møder og teamwork på kontoret.

"I projektet ønskede vi at tilpasse kontorfunktionerne til nutidens arbejdsmodel og harmonisere det æstetiske lag med brandidentiteten og arten af ​​virksomhedens aktiviteter" - sagde arkitekt Barnaba Grzelecki, grundlægger af BIT CREATIVE.

Arbejdet med kontorets æstetik viste sig at være den mest tidskrævende opgave. Designere fra BIT CREATIVE leverede mange ideer i form af realistiske visualiseringer. Takket være deres engagement blev projektet perfektioneret ned til mindste detalje. En klar vision over det foreslåede interiør til hvert rum tjente som grundlag for arbejdet med udvælgelsen af ​​individuelle elementer. Det var meget vigtigt for kundens projektteam at have mulighed for at se og afprøve møblerne live i Kinnarps showroom og under test i kundens hovedkvarter.

to zoner

Område til rådighed for gæster: reception med garderobe og mødelokaler i form af åbne telefonbokse, store konferencelokaler med mobil væg, mindre lokaler til 5 til 6 personer.

Medarbejderzone: åbent område med separate arealer til de enkelte afdelinger, åbne arealer til fælles projektarbejde, opholdsrum, fællesareal til arbejde, der kræver høj fokus, konferencelokaler til 5-8 personer, 3 lokaler til arbejde, der kræver høj fokus, og en ca. . 70 m2 køkken med udgang til terrasse.

Først og fremmest ergonomi

Det ansvarlige design og høje kvalitet af Kinnarps' møbler forstærker Yareals brandværdier, som projektet refererede til. Det vigtigste kriterium for valg af møbler var dog ergonomi. Plus 6772 kontorstolen blev udvalgt på baggrund af en analyse af medarbejdernes meninger, som havde mulighed for at teste møblerne, inden der blev truffet valg af leverandør.

En af nøglefaktorerne, der afgjorde vores beslutning om at arbejde med Kinnarps, var udvalget af udstyr til ergonomiske arbejdsstationer, herunder kontorstole og skriveborde med elektrisk højdejustering, samt elegante og komfortable lænestole til mødesteder og funktionelle konferenceborde af høj kvalitet.

Behandlingen og den komplette indretning af kontorlokalerne, herunder bestilling, levering og montering af møbler og grønt, vil tage 4 måneder. Den største udfordring på dette stadie vedrørte vanskelighederne i forbindelse med social distancering forårsaget af pandemien. Takket være det fremragende samarbejde mellem alle involverede parter blev alt arbejdet udført effektivt, i en behagelig atmosfære og vigtigst af alt inden for den planlagte tidsramme.

Jefferson sofa og lænestole giver receptionen en hyggelig atmosfære. Familien Jefferson er kendetegnet ved et fedt design og har en beroligende effekt på krop og sjæl.

Monroe konferencestole er designet med mødeområder i tankerne. De giver komfort under samtaler, byder gæster velkommen og fungerer som arbejdstol under kortere seancer med individuelt arbejde.

Arbejdsstationer udstyret med ergonomisk Plus kontorstol og Series[P] højdejusterbart skrivebord skaber en afbalanceret indretning der afspejler virksomhedens værdier.

Kinnarps Group løsninger brugt:

Plus 6772 kontorstole, Nexus mødeborde med Opti accessories, Oberon mødeborde, Monroe konferencestole, Koy konferencestole, Series[P] elektriske højdejusterbare skriveborde med Opti accessories, Scandinavia sofaer (Kinnarps) Jefferson sofaer and lænestole, Deli stole (Skandiform), Neo barstole (Materia).

 

Ny tilgang til arbejdsmiljøet

Yareal Polskas kontor er ikke kun et visuelt attraktivt sted, men frem for alt afspejler det en moderne tilgang til ændringer, der finder sted i arbejdsmiljøet.

"Vi ændrede ikke kun placeringen, men også tilgangen til arbejdsmiljøet. Vores nye kontor er en kombination af to i øjeblikket sameksisterende kontorstile - traditionelle og 'agile'. Vi tror på, at det diversificerede og ergonomiske miljø og de mange faciliteter til hybride arbejds- og fjernmøder, som vi har introduceret, vil opmuntre alle medarbejdere til at bruge kontoret" - opsummerer Jacek Zengteler, generaldirektør for Yareal Polska.

Yareal, en virksomhed, der har erfaring med at skabe kontorlokaler, er en bevidst og krævende kunde. "Vi er så meget desto mere stolte over, at Kinnarps blev en del af dette projekt. Vi er meget glade for de positive kommentarer fra brugerne af kontoret. Yareals medarbejdere understreger deres tilfredshed med de ergonomiske arbejdsstationer, funktionalitet og komfort i konferencelokalerne, da samt sammenhængen i hele kontoret" - tilføjer Beata Osiecka, administrerende direktør for Kinnarps Polska.

 

FILM: FOTOMOHITO

Var det en spændende case? Kunne du godt tænke dig at vide, hvad der kunne gøres i dine bygninger?

Kontakt os

Relaterede produkter

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Monroe

Monroe

315 Farver & Materialer | 8 Varianter

Scandinavia

Scandinavia

263 Farver & Materialer | 4 Varianter

Jeffersson

Jeffersson

Deli

Deli

Neo barstol

Neo barstol