Kinnarps Colour Studio – bæredygtige og harmoniserede kvalitetsmaterialer

Kinnarps Colour Studio (KCS) er vores materialesortiment til kontor, uddannelse og pleje med fokus på bæredygtighed, kvalitet og harmoni. Det tilbyder attraktive og bæredygtige materialer, der er omhyggeligt testet og afprøvet til at passe og holde til forskellige typer miljøer. Det brede sortiment gør det nemt at finde det udtryk og den funktionalitet, du søger. Træ, metal, plast og tekstiler, farvenuancer og mønstre, der nemt kan matches med hinanden og den øvrige indretning. Et gennemtænkt sortiment, der skaber et harmonisk og bæredygtigt helhedsindtryk, og som giver mulighed for at vælge det rette materiale og den rette farve til det rette rum og den rette aktivitet.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker?

Kontakt os i dag

Bæredygtige materialer

En bæredygtig indretning skal fungere i lang tid, både design- og kvalitetsmæssigt. Forskellige miljøer er udsat for forskellige former for slid, hvilket skal tages i betragtning både med hensyn til materialetype og farvevalg.

Vores KCS-sortiment er skabt til at være fremtidssikret, både hvad angår look og funktionalitet. De fleste tekstiler er miljømærkede med EU-Blomsten, som tildeles produkter, der opfylder høje krav til miljø, funktion og kvalitet. Mange tekstiler er desuden OEKO-TEX®-certificerede, hvilket betyder, at de er fremstillet bæredygtigt og ikke indeholder skadelig kemi.

95 % af det træ, vi bruger, er FSC®-mærket, hvilket garanterer ansvarligt skovbrug med respekt for mennesker og miljø. Vi har sikret os at alle vores materialer er produceret under miljømæssige og socialt ansvarlige forhold.

Kvalitetsmaterialer

Materiale- og farvevalget har stor betydning for produktets og indretningens funktion og vedligehold. Derfor er alle vores materialer nøje udvalgt, testet og kvalitetssikret, så de opfylder kravene til offentlige miljøer.

Vi syr dele til vores møbler på vores eget produktionsanlæg i Skillingaryd, Sverige, og tester møbelstoffet på stedet for at sikre, at kvaliteten er i overensstemmelse med de gældende krav. Vi fokuserer især på miljøer, der udsættes for meget slid, som skoler og plejemiljøer.

Sortimentet tilbyder møbelstoffer i forskellige prisklasser, fra enkle til mere eksklusive materialer. Alle vores møbelstoffer har en Martindale-klassificering på mindst 50.000, hvilket sikrer styrke og længere holdbarhed i offentlige miljøer. Møbelstofferne opfylder også kravene til antændelighed i den europæiske standard EN 1021-1 og 2, som garanterer sikker indretning. En del af vores møbelstoffer kan vaskes eller aftørres, og er dermed velegnede i miljøer, der kræver dette. Alle vores Alle vores møbelstoffer opfylder Möbelfakta-kriterierne, som ikke kun garanterer ikke-giftige materialer, men også overholdelse af europæiske kvalitets- og sikkerhedskrav til offentlige miljøer.

Harmoniserede materialer

Det er afgørende at sikre at møbelstofffer og øvrige materialer og farver matcher med hinanden for at skabe et gennemtænkt og holdbart helhedsindtryk. Når du skal vælge materialer og farver skal du tage udgangspunkt i, hvilken aktivitet de skal understøtte og hvilken stemning du vil opmuntre til. Forskellige kombinationer forbedrer den oplevelse, følelse og det udtryk, du ønsker at skabe.

Kinnarps Colour Studio tilbyder et bredt udvalg af materialer og farver, der består af hundredvis af farvetoner og materialer, der er udviklet i samarbejde med designere og indretningsarkitekter. Det giver uendelige muligheder for at skabe personlige kombinationer og attraktive indretningsløsninger. I samme serie finder du forskellige stilarter og udtryk. De matchende materialer er nemme at sætte sammen med den øvrige indretning.

Målet er at tilbyde en fleksibel og lettilgængelig farvepalet til kreative, og indbydende miljøer, der holder over tid.