Fremtiden ligger i vores hænder

At skabe indretningsløsninger, der er med til at forme vores kommende generationer, er virkelig en stor ære for os. Skoler er ikke blot det største arbejdsområde, men også det vigtigste.

Brugen af 75 års viden

Årtiers erfaring har lært os om den unægtelige stærke påvirkning det fysisk miljø har på kvaliteten af ​​det udførte arbejde heri. For at skabe funktionelle, stimulerende læringsfaciliteter, kombinerer vi vores viden om interiør design, teknologi og uddannelse. Med over 75 års erfaring, designer og udvikler vi ergonomisk lyd og uddannelsesmæssigt stærke miljøer, der fokuserer på både lærer og elevers trivsel. Smarte, støttende og attraktive løsninger gør det muligt for alle at vokse og nå deres fulde potentiale.

NYSGERRIG PÅ HVILKEN LØSNING DER PASSER BEDST TIL DIN SKOLE?

Kontakt os

KOMPLETTE LØSNINGER, INSPIRERENDE DESIGN

Vil du se flere af vores produkter?

Inspirations Galleri

Forskellige klasseværelser - forskellige måder at lære på

Der er mange måder at lære på og utallige undervisningsmetoder. For at tillade disse forskelligheder, skaber vi en lang række af undervisningsmiljøer. Vi betragter både lærere og elever, som de individer de er, og installerer møbler der er både ergonomiske og hvor der er taget højde for lyd. Læringsmiljøer skal tilpasse sig forskellige brugere - ikke omvendt.

Opbevaring - Al plads er god plad

Moderne korridorer er så meget mere end enkle gange. De fungerer som mødesteder for elever og lærer og funktionelle møbler kan derfor være fundamentet for gode skoledage. Robuste, slidstærke skabe der klarer konstant brug, mens intelligente designfunktioner gør det til en leg at organisere bøger, penne og papir.

MEDIeTEK - ny teknologi kræver ny plads

Vores mål er at kombinere det bedste fra to verdener ved at give plads til bøger og andet trykt materiale ved siden af ​​computerterne. Derudover, er rum til samtale og refleksion afgørende, samt at placere personale inden for rækkevidde. Hver af disse individuelle funktioner skaber et velbalanceret læringsmiljø.

Levende bibliotek - stimulerede sind

Ud over et sted at opbevare bøger, er biblioteket skolens hjerte og sjæl. Vi er eksperter i at omdanne dette rum til en zone for dybdegående læring og refleksion. Intuitive ergonomiske løsninger understøtter individuel studietid, samt gør det muligt at have rolige samarbejds- og gruppeaktiviteter.

Lærerværelset - til samtaler og reflektion

Et rum til rekreation og refleksion er enormt vigtigt for skolens personale. Hver eneste minut her giver en dyrebar mulighed for at genoplade. Det er derfor vigtigt at skabe et rum med flot design og ergonomiske løsninger.

Lærerkontor - Ergonomi og smart opbevaring

Forberede lektioner, rette prøver eller tale med studerende - der stilles mange krav til en lærers kontor, i løbet af en skoledag. At tildele dette rum lige så meget omsorg og opmærksomhed som klasseværelset, baner vej for en fleksibel og effektiv løsning, med en bred vifte af fordele.

VIL DU SE FLERE EKSEMPLER PÅ SKOLEINDRETNING?

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.