Case: AppCampus

Baggrund

AppCampus er den største app-udvikler i verden – Grundlagt af Nokia og Microsoft til 18 millioner euro. Det er placeret i Open Innovation House på Aalto Universitet hvor den deler 4. sal med Nokia Research Center. Der er 1000 m2 plads, der fremmer følelsen af et åbent arbejdsmiljø. Derfor har personalet ikke private kontorer. I stedet er rummet blevet opdelt i fredelige og mere støjende arbejdsområder. AppSpace har forskellige teamområder, herunder Angry Birds telefonrum, som har et overdådigt legetøjsbassin og tre hytter til intensive teammøder og som soverum.

MÅL

Aalto University AppCampus blev designet til at understøtte grænsebrydende forskning og kreative aktiviteter. Campus er ved at blive udviklet og bygget i stadier og på en økonomisk og økologisk bæredygtig måde.

Målet er at skabe et levende og interaktivt forsknings- og læringsmiljø, hvor arbejde, studier, hobbyer og liv interagerer naturligt.

Ønsker du at finde ud af hvordan du kan indrette din arbejdsplads?

Spørg os

Løsning

Møblerne der indgår i indretningen fra Kinnarps, understøtter åben kommunikation. De skrivebordene er lyse og rummelige, og Salida stolen er velegnet til en længerevarende arbejdssession. Monolite stolene med deres høje ryglæn skaber et mere fredeligt og privat sområde og bringer farve til det åbne rum , ligesom farvepanelerne. Det lyse interiør er knyttet til AppCampus-logoets farveskema. Netværksadgangen og strømforsyningsforbindelserne er designet til at muliggøre brugen af enheder overalt uden bekymring for, at batteriet løber tør midt i det hele.

 Campus café/hallway er udstyret med træstole i eg, Slitz borde og Turner barstole. Hytterne er også blevet forsynet med forskellige brugsbehov i tankerne, enten med arbejdsstationer eller sovepladser.