Case: Mauersegler

BAggrund

Renovering af et plejehjem

Efter et betydeligt renoveringsarbejde blev Mauersegler plejehjem officielt åbnet, i Adliswil, Switzerland i Marts 2014. Mauersegler har to etager med plads til 17 ældre, der lider af demens, hvilket stiler krav til indretningen, for at møde deres meget specifikke behov. Hjemmet var tidligere noget ustruktureret, med forskellige typer interiør, farver og stilarter. Så der var behov for at skabe et ensartet og hyggeligt miljø, med fokus på kvalitet, funktionalitet og tryghed.

Case info

Kunde:
Mauersegler – plejehjem for folk med demens, bestående af 2 etager, med plads til 17 beboere i Adliswil, Switzerland. Indeholder indkvartering, fællesrum, spisestue, aktivitetsrum og vinterhave.

Projektgruppe: 
Mario Buchser og Emma Garby; Kinnarps Switzerland. Interiørdesign arkitekt Susanne Wagner; Wagner Interior Architecture & Consulting Konstanz Germany. Rudolpho Allison; lede af plejehjemmet.

Færdiggjort: 
Marts 2014

Produkter: 
Produkter fra Kinnarps forskellige brands: Kinnarps, Materia, Skandiform og NC Nordic Care.

udfordring

unikke forudsætninger

Udfordringen var at skabe en total følelese af balance og harmoni i en facilitet der består af forskellige typer miljøer. Og som er i en speciel bygning med med særlige brand- og miljøregler. Det var også vigtigt at imødekomme beboernes individuelle behov, med et tilpasset og funktionelt interiør, som på samme tid gav en hjemlig og varm atmosfære.

 

Løsningen

en følelse af harmoni

Mauersegler er efter renoveringen blevet et plejehjem med en følelese af orden, harmoni og ro, siger Rudolpho Allisson, leder af hjemmet. I samarbejde med Susanne Wagner, har Kinnarps lyttet til vores behov og skabt et gennemtænkt, indbydende og hyggeligt miljø. En tiltalende overordnet finish af høj kvalitet, funktionalitet og tryghed, hvor møbler, farvevalg, materialer og belysning bidrager til en følelse af balance i de forskellige rum og miljøer.

"I samarbejde med Susanne Wagner har Kinnarps lyttet til vores behov og skabt et gennemtænkt, indbydende og hyggeligt miljø. En tiltalende overordnet finish af høj kvalitet, funktionalitet og tryghed, hvor møbler, farvevalg, tekstiler og belysning bidrager til en følelse af balance i de forskellige rum og miljøer".

Rudolpho Allisson

Kan du lide denne case? Og er du nysgerrig på hvad vi kan gøre ved dit arbejdsområde?

Kontakt os