skab dit ideelle kontor

Arbejde er ikke blot et sted du tager hen. I dag er arbejde, noget du kan gøre overalt. arbejdsmetoder forandrer sig i takt med teknologien, og traditionelle arbejdspladser udvikler sig

 

5 SPØRGSMÅL ALLE VIRKSOMHEDER BØR STILLE SIG SELV

verden har ændret sig, men har vores kontor?

Teknologien ændrer alt. Hvordan vi indsamler oplysninger, hvordan vi kommunikerer, for ikke at nævne vores mobilitet. I dag er medarbejdere ikke længere begrænset til deres skriveborde, for at kunne arbejde. Hvordan klarer din aktuelle kontorløsning at håndtere de nye arbejdsvilkår?

Hvilke typer arbejdsopgaver løser vi i løbet af dagen?

Besvarer e-mails? Holder kreative møder? Mødes med kunder? Dyrker motion? Rejser? Organiserer workshops? Besvarer telefonopkald? Læser? Skriver? Holder kaffepauser? Arbejder hjemmefra? Hvem har brug for hvad og hvor for at gøre deres arbejdsliv mest behageliget og effektivt?

understøtter vores kontor vores aktiviteter?

Tag et kig rundt på kontoret. Afspejler de forskellige rum dine medarbejderes aktiviteret? Er der plads til at forbedre og optimere, for at gøre din arbejdsplads bedre? 

Hvordan kan vores indretning omsættes til økonomiske fordele?

At få mest muligt ud af din gulvplads skal også ses ud fra et økonomisk synspunkt. Tomme skriveborde = spildte penge, samt drænende kreativ energi. At omdanne spildt gulvplads til  livlige områder, vil spare dig penge og puste nyt liv i alle involverede.

hvilken rolle skal kontoret spille i vores organisation?

Baseret på svarene på dine spørgsmål, har du så en personlig plan for at forbedre dit kontor? Med vores 75 års erfaring på dette område, er vi her for at hjælpe dig med at sætte den ene fod foran den anden.

ØNSKER DU AT DRØFTE DIT KONTOR OG MULIGE FORBEDRINGER?

Kontakt os

KINNARPS NEXT OFFICE®

vores bud på fremtidens arbejdsmiljøer

At vælge et nyt arbejdsmiljø er mere end et indretningsprojekt, det er en tid med forandring. Ligesom alle processer, er der ingen one-size-fits-all løsning til det ideelle kontor. Den bedste løsning for dig er en unik løsning. Det omfatter en analyse af det aktuelle fysiske rum, ledelse, organisation og digitale miljø. Det betyder også, at få alle ombord og gøre overvejelser om alles behov, både virksomhedens, afdelingens, gruppens og den enkeltes. Vores unikke 5-trins proces gør os i stand til at designe det optimale arbejdsmiljø for dig og ingen anden.

Velkommen til dit Next Office.

Hvorfor vælge Kinnarps Next Office®?

Fleksible arbejdspladser

Next Office aktivitetsbaseret arbejdsmiljø behøver aldrig at blive genopbygget eller renoveret. Du kan simpelt omrokere, og et nyt rum er dit. Pludselig udvidelse eller nedskæring i antallet af ansatte er smertefrit, og et kontors størrelse har ringe indflydelse på skiftende arbejds scenarier.

Kreative medarbejdere

En arbejdsplads designet til at fremme spontane møder, lader kreativiteten blomstre. Hvor traditionelle kontorer baseres på faste interaktioner, understøtter vores Next Office løsning et åbent og fleksibelt miljø.

Sunde & glade medarbejdere

Fleksible arbejdsstationer, der tilpasser sig en lang række aktiviteter, giver en bred vifte af ergonomiske fordele. Når folks kroppe føler sig bedre, ses en positiv effekt i både virksomhedens kultur og forretningsmæssige resultater.

Styrk dit brand

Videnskabelige undersøgelser har vist, at design har mere indflydelse på os end tidligere antaget. Der findes en klar sammenhæng mellem trivsel i sine omgivelser og arbejde effektivt. Investering i inspirerende design styrker dit brand og tiltrækker nye talenter.

...og

 • Bæredygtige løsninger
 • Reduceret omkostninger
 • Effektiv udnyttelse af plads
Nogle af vores Kinnarps Next Office® kunder

Sådan virker det: 5 nemme trin til dit Next Office

1

Informer, inspirer & motiver
 • Seminarer
 • Trend rapporter
 • Inspirationsbesøg i showrooms og hos andre kundereferencer

2

undersøgelse
 • Workshop
 • Web undersøgelse
 • Belægningsgrad via app
 • Sammenfatning

3

RESULTat / ANALYSe / VISION
 • Præsentation af resultatet
 • Diskussion & planlægning

4

Indretningsløsning
 • Præsentation af indretningsløsning, baseret på analyse og vision

5

levering & installering
 • Analyse af det "tidligere" rum
 • Levering og installation
 • Analyse af det "færdige" rum

1. Informer, inspirer og motiver

Det første skridt er at informere, inspirere og motivere for at få alle til at involvere sig. Vi afholder seminarer, som for eksempel kan omhandle hvordan arbejdslivet har ændret sig, præsentation af vores Trend Rapport og samtaler om hvordan en Next Office løsning vil påvirke den enkelte og hele virksomheden. Du er også velkommen til at besøge vores Showrooms, for mere inspiration.

 • Seminarer
 • Trend Rapport
 • Demonstration i vores Showrooms

2. undersøgelse

Vi starter undersøgelsesfasen med en workshop. Derefter følger vi op på analysen ved hjælp af forskellige værktøjer for at få en indikation af belægningsgrad, arbejdsmønstre, behov og ønsker. til slut i fasen opsummerer vi reultaterne i en rapport, som kommer til at danne basis for den nye indretningsløsning.  

 • Workshop
 • Web undersøgelse
 • Belægningsgrad via app
 • Sammendrag

Vil du vide mere om de værktøjer, vi bruger i undersøgelsesfasen?

Kontakt os

3. Resultat/Analyse/Vision

På baggrund af gennemgangen, kender vi nu din belægningsprocent, arbejdsmønstre, personalebehov og ønsker, samt fokusbehov. Vi præsenterer resultaterne og fortolker dem i fællesskab. Udfra disse skaber vi en vision, der danner grundlag for næste skridt. Herefter diskuterer vi, sammen med dig og dit team, hvordan I ønsker at designe jeres nye arbejdsplads.

 • Præsentation af resultat
 • Diskussion & planlægning

4. Indretningsløsning

Vi foreslår en indretningsløsning der passer til din virksomheds behov. Alle ændringer du måtte have medtages og når du er fuldt ud tilfreds, kan du lægge en ordre på din nye arbejdsplads.

 • Præsentation af indretningsløsning, baseret på resultat, analyse- og visionsarbejde.

5.
LEVERing & INSTALLering

Vi tilstræber altid at bruge vores egne montører til at levere og installere dit nye arbejdsmiljø. Vi leverer services baseret på erfaring og pleje, samt bæredygtig transport, hvilket betyder at du undgår at skulle beskæftige dig med affaldsemballage. I stedet for engangsemballage bruger vi tæpper til at indpakke og beskytte størstedelen af vores produkter. Vi genbruger disse tæpper igen og igen.

Føler du dig klar til at komme i gang? Eller vil du vide mere?

Kontakt os

Skab skræddersyede løsninger ud fra dine aktiviteter

Vil du se flere billeder af inspirerende arbejdsområder?

Inspirationsgalleri

Nysgerrig efter at finde ud af hvad en Next Office løsning kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.