Succesfulde kontormiljøer

Mennesker er det vigtigste aktiv for enhver organisation. Vi analyserer jeres behov og designer attraktive og ergonomiske kontormiljøer, der understøtter jeres aktiviteter. Værdiskabende og fleksible miljøer, som fremmer velvære, kreativitet og effektivitet. Løsninger, der er designet til nutidens individer, og som også er klar til at opfylde fremtidens behov. Lad Kinnarps hjælpe dig med at skabe det perfekte kontor.

Har du brug for hjælp til dit kontor?

Kontakt os i dag

Mennesker er det vigtigste aktiv for enhver organisation. Invester i holistisk ergonomi for at hjælpe mennesker med at udføre store værker. Vores ekspertise inden for ergonomi og brede produktsortiment giver dig forudsætningerne for velvære, engagement og præstation.

Mennesker først

Next Office® arbejdspladsanalyse

Hvordan får man succes med sit kontor? Vores arbejdspladsanalyse Next Office® hjælper jer med at indsamle værdifuld viden og data inden udformningen af jeres arbejdsmiljøer. Sammen sørger vi for, at I får den rigtige løsning fra starten og skaber forudsætningerne for et succesfuldt kontor, der holder over tid.

Udforsk Next Office®

En velplanlagt indretningsløsning er udformet efter kortlagte behov og arbejdsmønstre, hvor indretningens egenskaber, udformning og placering letter, indbyder til og støtter forskellige typer arbejdsopgaver.

Inspirerende kontormiljøer

Se vores brede møbelsortiment

Bliv inspireret, og lær vores bæredygtige møbler og fleksible indretningsløsninger til kontorer at kende. Design, der opfylder et formål, hvor funktion og æstetik går hånd i hånd.

Mennesker, indretning og miljø, som holder over tid. Vi fremstiller bæredygtige kvalitetsmøbler og fleksible løsninger, der er præget af lav miljøpåvirkning og lange livscyklusser.

Bæredygtighed hele vejen igennem

Kundeprojekter

Vores kunder er hjertet i alt, hvad vi gør. Læs deres historier, og se udvalgte referencer fra virkeligheden.

Alle kundeprojekter

Fremtidens kontorindretning

Vores kontormiljøer ændrer sig i en rasende fart, i takt med at ny teknologi har gjort det muligt at arbejde overalt. Et kontor kan være både på arbejdet og derhjemme, på en café eller i en hotellounge. Hos Kinnarps er vi specialister i kontormøbler og indretningsløsninger til fremtidens kontorer. Når du vælger en kontorindretning fra os, skal du kunne føle dig tryg ved, at du får et kontor, der er udformet, så det passer til netop dig og din organisation – og som I alle sammen kan glæde jer over i lang tid fremover.

Vores brede erfaring med kontorindretning til erhverv har lært os, at der ikke findes én løsning, der fungerer for alle. Gode kontorer er udformet efter den enkelte kundes behov og imødekommer kravene til plads, arbejdsform og indretning. Et godt udformet kontormiljø bliver et naturligt sted for trivsel, kreativitet og produktivitet. Når vi skaber kontormiljøer til vores kunder, arbejder vi med konceptet Next Office. Next Office er en process, der tager hensyn til helheden: Organisationen, det fysiske miljø og teknologien. Målet er, at medarbejderne skal føle sig involverede og engagerede i hele processen mod den nye kontorindretning i virksomheden.