ANDRE RUM

Inspirerende og sommetider uventede rum, der stimulerer kreativitet og konstruktive møder – og bidrager til at tænke nyt og anderledes.
 • FOKUSORD

  Sundhed og velvære
  Glæden ved bevægelse
  Kreativitet
  Høj specialisering
  Fællesskab
  Workshops og arrangementer

AUDITORIUM

Auditoriet er beregnet til møder og præsentationer, og det kan indrettes i enten et åbent eller et lukket miljø. Du kan for eksempel vælge traditionelle siddepladser med auditoriemøbler eller en mere ukonventionel løsning med bænke, afhængigt af hvordan du ønsker, auditoriet skal bruges. Ved at placere auditoriet i et mere ukonventionelt, uformelt miljø, såsom ved siden af restauranten eller caféen, kan du skabe et kreativt møderum med en bredere vifte af anvendelsesmuligheder.

VINTERHAVE/ORANGERI

Grønne rum og dagslys stimulerer kreativitet og velvære. Vinterhaven/orangeriet kan indrettes til både workshops og kreative møder samt med rolige områder til afslapning og refleksion.

BIBLIOTEK

I biblioteket er der plads og rum til at læse, fokusere og indsamle fakta. Her har bøger og informationsteknologi naturligvis deres rette plads. Biblioteket kan også bruges til fælles opbevaring af organisationens dokumentation. Indret det med borde og bløde siddemøbler – og hvorfor ikke tilføje rigtige arbejdsborde til længerevarende opgaver? Materialer, møbler og dekorative elementer med lyddæmpende egenskaber er en god idé.

LABORATORIUM

Et rum, der er indrettet specifikt til specialisterne i medarbejderstaben. Laboratoriet er indrettet med et funktionelt arbejdsbord og kontorstole, der er specielt tilpasset til arbejdsopgaven. God lyddæmpning bidrager til koncentration samt fred og ro under arbejdet.

TAGTERRASSE

Taghaven, uanset om den er åben eller overdækket, er det indlysende samlingspunkt for medarbejderne til sammenkomster, kundebesøg og arrangementer. Den kan fungere som et supplement til kantine, café eller kaffe-hotspot, og den kan også indrettes med arbejdsborde og møderum, så den kan bruges til individuelt arbejde eller kreative møder. Masser af lys og grønne planter gør ofte, at alle føler sig godt tilpas og er glade. 

TRÆNINGSRUM

Bevægelse er vigtigt for både kreativitet og produktivitet. Når I indretter et kontortræningsrum i et af de åbne miljøer, får I mulighed for at træne i løbet af arbejdsdagen. Træningsrummet kan udstyres med balancebrætter, træningsbolde og -elastikbånd samt andet enkelt udstyr, der kan bruges til balance- og udstrækningsøvelser. Med et løbebånd eller to er det muligt at træne i løbet af arbejdsdagen eller tage et "gå-møde" med en kollega.

LEGERUM/AKTIVITETSRUM

Sommetider tænker vi bedst, når vi laver noget helt andet, og vores hjerner kobler af et øjeblik. Et kombineret lege- og aktivitetsrum med plads til bordtennis, billard, hockey eller gaming giver mulighed for at være sammen uden begrænsninger på en måde, der kan føre til helt nye, kreative idéer. Rummet kan indrettes med forskellige typer bløde, hårde, høje og lave siddemøbler og borde, der gør det nemt at gribe idéerne, så snart de opstår.

KREATIVE RUM

Et inspirerende miljø, der stimulerer innovativ tænkning og samarbejde – en fleksibel indretning og ny teknologi understøtter jeres kreativitet.