Individuelle arbejdsborde

Det er vigtigt for dit velvære og for din evne til at udføre et godt stykke arbejde, at du kan beslutte, hvor og hvordan du gerne vil arbejde på kontoret. Jo flere alternativer du har, jo nemmere er det at fokusere på de rigtige ting og arbejde på den måde, du foretrækker.

FOKUSORD

Fleksibilitet
Valgfrihed
Individualiseret
Koncentration og effektivitet
Individuelt
God belysning og et godt akustisk miljø
Intelligent opbevaring
Ergonomi

PRIVAT ARBEJDSRUM/KONCENTRATION

Her kan du arbejde i fred! Når du beslutter at arbejde her, ved dine kollegaer, at du ikke vil forstyrres – og så kan du arbejde effektivt i fred og ro. Et privat arbejdsbord kan indrettes i både åbne miljøer og i separate lokaler. Det vigtige er, at rummet kan benyttes til individuelt arbejde, der kræver høj fokus. Samtaler og telefonopkald begrænses, undgås eller tillades, alt efter situationen.  

ÅBENT ARBEJDSRUM

Her kan du vælge mellem flere arbejdsborde i et åbent miljø. Når du beslutter at benytte dette arbejdsrum, ved dine kollegaer, at du gerne vil arbejde for dig selv, men at det er OK at forstyrre dig. Her er det i orden at tale dæmpet sammen og foretage korte telefonopkald. Sommetider, når teams gerne vil arbejde tæt sammen, samles arbejdsbordene, så de danner små nærmiljøer.

PERSONLIG ARBEJDSPLADS

Din helt egen arbejdsplads, som du kan bruge hver eneste dag og ikke deler med andre. Den er fuldt udstyret med et arbejdsbord, en kontorstol og ofte også et personligt opbevaringsmodul til arbejdsrelaterede og personlige ting. Denne arbejdsplads kan placeres i et åbent miljø eller i et separat lokale, som du enten har for dig selv eller deler med andre.

STILLERUM

Dette stillerum fungerer som en afslapningsboble i en stressfyldt arbejdsdag. Det er kun beregnet til én person og er udformet til at give dig nye kræfter og energi. Her kan du gå hen for at tage en kort pause, lytte til musik, læse eller meditere.