Mødeområder

Møder er en stadigt vigtigere del af vores daglige arbejde. Et kontor med mange forskellige mødeområder bidrager til en kreativ og produktiv organisation. Mødeområderne kan være åbne eller lukket af, alt efter behov.
 • FOKUSORD

  Fleksibilitet
  Valgfrihed
  Fokus
  Funktionalitet
  Plads til samarbejde
  Støttende teknologi
  God belysning og et godt akustisk miljø
  Ergonomi
  Privat

LILLE ARBEJDSRUM

Dette mødeområde er beregnet til op til fire personer, og det kan være åbent eller lukket. Her holdes der spontane eller planlagte møder, hurtige briefinger og føres korte telefonsamtaler. Arbejdsrummet kan også designes til uforstyrret samtale, visning af præsentationer eller videokonferencer. Hvis mødeområdet har en mere formel karakter, kan det på en fleksibel måde udstyres med højdejusterbare mødeborde og behagelige stole, der passer til længere møder. Uanset hvilken mulighed, der vælges, er det en god idé at udstyre mødeområdet til videokonferencer og præsentationer. Området kan være et rum, der indgår i et bookingsystem, eller det kan fungere som en ekstra, spontan møderessource. 

MELLEMSTORT ARBEJDSRUM

Dette mødeområde er beregnet til mellem fem og otte personer, og det kan være åbent eller lukket. Her holdes der spontane eller planlagte møder, hurtige briefinger og føres korte telefonsamtaler. Arbejdsrummet kan også designes til uforstyrret samtale, visning af præsentationer eller videokonferencer. Hvis mødeområdet har en mere formel karakter, kan det på en fleksibel måde udstyres med højdejusterbare mødeborde og behagelige stole, der passer til længere møder. Uanset hvilken mulighed, der vælges, er det en god idé at udstyre mødeområdet til videokonferencer og præsentationer. Området kan være et rum, der indgår i et bookingsystem, eller det kan fungere som en ekstra, spontan møderessource. 

STORT ARBEJDSRUM

Dette mødeområde er beregnet til et stort antal personer. Der er plads til ni eller flere personer, og rummet kan eventuelt bookes. Hvorfor ikke tænke alternativt og overveje, hvordan et mødeområde af denne type kan anvendes? Måske som et traditionelt konferencerum? Eller et fleksibelt, legende mødeområde? Møderummet kan designes til kreative møder og workshops eller til mere formelle møder. Den kreative løsning kan udstyres med forskellige typer siddemøbler – høje og lave eller forskudte – for at opnå et legende, kreativt mødemiljø. Men selv et mere formelt møderum kan på en fleksibel måde udstyres med højdejusterbare mødeborde og behagelige stole, der passer til længere møder. Uanset hvilken mulighed, der vælges, er det en god idé at udstyre mødeområdet til videokonferencer og præsentationer.

DIALOGRUM

Det er her, du og dine kollegaer går hen, når I gerne vil tale sammen uden at blive forstyrret. Rummet behøver ikke være så stort, men det er isoleret og gør det muligt for jer at tale sammen i fred og ro. Attraktive siddemøbler og en behagelig indretning bidrager til en afslappet atmosfære, der får folk til at slappe af og stimulerer samtalen.

RUM I RUMMET

Dette møderum er populært til spontane, kortere møder i et åbent miljø. Det er afgrænset af skærme, tekstiler eller højryggede møbler, og det kan også udstyres med en skærm eller et whiteboard. Hvis det placeres strategisk, kan rummet skabe ekstra kreativitet og energi på kontoret, uden at virke forstyrrende.

SAMARBEJDE

En fleksibel indretning, der nemt kan omarrangeres til kreative samarbejdsmøder, der passer til jeres behov. Et miljø af denne type kan planlægges i sammenhæng med individuelle arbejdsborde, så længe det ikke virker forstyrrende.