Telefonpladser

Ikke alle telefonsamtaler er ens. Med en række forskellige telefonpladser at vælge imellem er det muligt at finde det rigtige samtaleniveau og snakke uden at blive forstyrret eller forstyrre andre.
 • FOKUSORD

  Valgfrihed
  Godt akustisk miljø
  Støttende teknologi
  Privat
  Funktionalitet

RUM

Det er her, du går hen, hvis du gerne vil snakke uforstyrret i længere tid eller gennemføre fortrolige samtaler, som du ikke ønsker, at andre skal overhøre. Rummet kan være indrettet med et bord og stole, så du kan sidde behageligt og tage notater, mens du taler. Det indrettes også tit til videosamtaler med kollegaer, der befinder sig andre steder i ind- eller udland, enten enkeltvist eller som et team.

TELEFONBOKS

Her kan du tale privat. Telefonboksen har vægge af lydabsorberende materiale, så du ikke forstyrrer andre, og de ikke forstyrrer dig. Væggene fungerer også som visuel afskærmning og gør det nemt for dig at fokusere på din telefonsamtale. Telefonboksen kan udstyres med et lille bord til en bærbar pc og til at skrive et par hurtige notater.

ZONE

Det er her, du går hen for at foretage telefonopkald, der ikke er følsomme. Det er et åbent, indbydende rum, der er indrettet til formålet. Der kan for eksempel være højryggede siddemøbler og afskærmninger i siderne, så det får en grad af uforstyrrethed og lydisolering. Små borde fungerer som et praktisk sted at placere din bærbare pc.