Fremtiden ligger i vores hænder

At skabe indretningsløsninger, der er med til at forme vores kommende generationer, er virkelig en stor ære for os. Skoler er ikke blot det største arbejdsområde, men også det vigtigste.

Brugen af 75 års viden

Årtiers erfaring har lært os om den unægtelige stærke påvirkning det fysisk miljø har på kvaliteten af ​​det udførte arbejde heri. For at skabe funktionelle, stimulerende læringsfaciliteter, kombinerer vi vores viden om interiør design, teknologi og uddannelse. Med over 75 års erfaring, designer og udvikler vi ergonomisk lyd og uddannelsesmæssigt stærke miljøer, der fokuserer på både lærer og elevers trivsel. Smarte, støttende og attraktive løsninger gør det muligt for alle at vokse og nå deres fulde potentiale.

NYSGERRIG PÅ HVILKEN LØSNING DER PASSER BEDST TIL DIN SKOLE?

Kontakt os

KOMPLETTE LØSNINGER, INSPIRERENDE DESIGN

Vil du se flere af vores produkter?

Inspirationsgalleri

VIL DU VIDE MERE OM VORES MØBLER TIL LÆRINGSMILJØER?

Se vores produkter

Forskellige klasseværelser - forskellige måder at lære på

Der er mange måder at lære på og utallige undervisningsmetoder. For at tillade disse forskelligheder, skaber vi en lang række af undervisningsmiljøer. Vi betragter både lærere og elever, som de individer de er, og installerer møbler der er både ergonomiske og hvor der er taget højde for lyd. Læringsmiljøer skal tilpasse sig forskellige brugere - ikke omvendt.

Opbevaring - Al plads er god plad

Moderne korridorer er så meget mere end enkle gange. De fungerer som mødesteder for elever og lærer og funktionelle møbler kan derfor være fundamentet for gode skoledage. Robuste, slidstærke skabe der klarer konstant brug, mens intelligente designfunktioner gør det til en leg at organisere bøger, penne og papir.

MEDIeTEK - ny teknologi kræver ny plads

Vores mål er at kombinere det bedste fra to verdener ved at give plads til bøger og andet trykt materiale ved siden af ​​computerterne. Derudover, er rum til samtale og refleksion afgørende, samt at placere personale inden for rækkevidde. Hver af disse individuelle funktioner skaber et velbalanceret læringsmiljø.

Levende bibliotek - stimulerede sind

Ud over et sted at opbevare bøger, er biblioteket skolens hjerte og sjæl. Vi er eksperter i at omdanne dette rum til en zone for dybdegående læring og refleksion. Intuitive ergonomiske løsninger understøtter individuel studietid, samt gør det muligt at have rolige samarbejds- og gruppeaktiviteter.

Lærerværelset - til samtaler og reflektion

Et rum til rekreation og refleksion er enormt vigtigt for skolens personale. Hver eneste minut her giver en dyrebar mulighed for at genoplade. Det er derfor vigtigt at skabe et rum med flot design og ergonomiske løsninger.

Lærerkontor - Ergonomi og smart opbevaring

Forberede lektioner, rette prøver eller tale med studerende - der stilles mange krav til en lærers kontor, i løbet af en skoledag. At tildele dette rum lige så meget omsorg og opmærksomhed som klasseværelset, baner vej for en fleksibel og effektiv løsning, med en bred vifte af fordele.

VIL DU SE FLERE EKSEMPLER PÅ SKOLEINDRETNING?

Kontakt os

VORES MUSISKE SAMARBEJDE MED PABLO PAZ

  1. ET STØJENDE SKOLEMILJØ VÆRD AT LYTTE TIL

Et godt klasseværelsemiljø er forudsætningen for, at elever i alle aldre føler sig godt tilpas og opnår gode læringsresultater. Men desværre ser virkeligheden anderledes ud, og mange børn og unge bliver tvunget til at være i miljøer, der ikke er egnede til undervisning. Som en af de største udbydere af indretning til skoler og med stor interesse for, hvordan skolemiljøet påvirker eleverne, ønsker vi at løfte problemstillingen på en ny måde. For at få flere til at lytte til skolen og deres behov, fik vi hjælp af den Grammynominerede musikproducent Pablo Paz og lod ham skabe et stykke musik af autentiske klasseværelseslyde.

Sådan her blev støj til sød musik - tjek det ud

Kinnarps Trendrapport 2017

Kinnarps Trendrapport 2017.

Den tredje i en serie, der samler og analyserer de store ændringer i verden, i en række forskellige miljøer, indenfor arbejde, møder, læring og uddannelse. Denne gang med fokus på hvad disse ændringer vil betyde for os i de nordiske lande - Sverige, Norge, Danmark og Finland.

LÆS KINNARPS TRENDRAPPORT - KLIK HER

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.