Bare fordi noget er cirkulært, betyder det ikke automatisk, at det er bæredygtigt. Hos Kinnarps tror vi på bæredygtig cirkularitet. Det er vigtigt, at vi skaber indretningsløsninger og møbler, der er velegnede til brug over længere tid. Det handler om at tage bevidste valg, skabe fleksible løsninger og vælge høj kvalitet. På denne måde, kan du øge trivslen og effektiviteten i organisationen, og samtidig bevare naturens ressourcer og skabe bedre betingelser for lave livscyklusomkostninger.


Det skal være nemt at gøre en forskel.

Tre nøgler til et bæredygtigt
og cirkulært interiør

 

DA-Tre cirklar med rubriker-WEBB.png

DA-Tre cirklar med rubriker-WEBB2.png

DA-Tre cirklar med rubriker-WEBB3.png

Forandring starter med forståelse

1. TRÆF BEVIDSTE VALG

 

Tag dig god tid til at tænke tingene igennem i begyndelsen af dit projekt. En indretningsløsning, der er baseret på dine faktiske behov, vil altid være mere gavnlig for dine daglige opgaver, dit velbefindende og din samlede ydeevne. Ved at træffe bevidste valg kan du påvirke din organisations effektivitet og samtidig passe på naturens ressourcer. Start med at se på din organisations vision og arbejdsmåde, og kortlæg derefter dine behov.

Din løsning skal være bæredygtig hele vejen: miljømæssigt, økonomisk og ergonomisk. Vi hjælper dig med at nå i mål med vores arbejdspladsanalyser. Det er den bedste måde at indsamle både viden og data på, når du designer din fremtidige indretning. Et grundigt forarbejde og et solidt fundament er afgørende for din succes, så du kan være med til at gøre en reel forskel for både mennesker og miljø.

Forandring er den eneste konstant

2. SKAB FLEKSIBLE LØSNINGER

 

Hvor underligt det end lyder, er fleksibilitet nøglen til stabilitet. Hvis du er på udkig efter en virkelig bæredygtig og cirkulær løsning, skal dine møbler og din indretning også være fleksibel, modulopbygget og multifunktionel. Dine mest presserende bekymringer netop nu er lige vigtige for dine fremtidige behov. Derfor bør du ikke være tvunget til at udskifte dine møbler på grund af nye behov, krav eller regler. Evnen til at skifte fokus og tilpasse sig nye situationer er nøglen i en verden under konstant forandring.

Kort sagt, hvis indretningen er fleksibel, er den også velegnet til forskellige typer aktiviteter, arbejdsmetoder og mennesker. I sidste ende handler din mulighed for at ændre og forandre din indretningsløsning om fleksibilitet. Det kan godt være, at det er en anden vej, end du oprindeligt havde tænkt dig, men du ender lige præcis der, hvor du skal være. Det garanterer vi.

Forandring findes i detaljerne

3. VÆLG HØJ KVALITET

 

For os handler høj kvalitet om at være opmærksom på selv de mindste detaljer og skabe holdbare produkter, der er designet til hyppig og langvarig brug. Ved at forberede vores produkter til reparationer, vask og opgraderinger kan vi øge en allerede lang produktlevetid. Derudover bruger vi bæredygtige materialer. Når du anvender de rigtige materialer og farver på den rigtige måde, kan vores produkter virkelig understøtte rummets funktion.

Høj kvalitet skal opleves på første hånd. Det kan også kontrolleres grundigt og forbedres undervejs. Du kan være sikker på, at Kinnarps både lever op til og overgår høje branchestandarder –fra materialer, produktion og certificeringer til transport, levering og faktisk brug. Kort sagt er høj kvalitet lig med en god investering og lave livscyklusomkostninger.

Produkter der holder hvad de lover

Bæredygtighed og cirkularitet er nutidens samtaleemne, men vi har været tro mod vores løfter om dette siden 1942. Vi har selvfølgelig brugt nogle andre ord dengang, men vores DNA har ikke ændret sig. Vi er med på den lange bane for at levere attraktive kvalitetsmøbler og -løsninger, der holder i generationer. Derfor vil vi fortsætte med at skabe funktionelle og attraktive indretningsløsninger, der giver mennesker mulighed for at trives, føle sig bedre tilpas og nå deres fulde potentiale. Samtidig respekterer vi altid naturen og dens værdifulde ressourcer. Resultatet er møbler, der er nemme at synes godt om, bruge, vaske, ombetrække, opgradere og genbruge. Hvis du lytter til vores råd, kan du være sikker på, at din indretningsløsning bliver en succes fra dag ét og kan udvikle sig til fremtiden. Kinnarps kan gøre en reel forskel for dig, din organisation og miljøet.

Serviceydelser til en bæredygtig og cirkulær fremtid

ARBEJDSPLADSANALYSER

Kortlæg og identificer behovene i dine miljøer med vores arbejdspladsanalyser for kontor, uddannelse og pleje.

BÆREDYGTIG TRANSPORT

Genanvendelig transportemballage og det fulde ansvar for montering og implementering i henhold til din plantegning.

FLYTNING OG OMPLACERING

Uanset om du flytter dine møbler i din virksomhed eller flytter til en ny adresse, er vi klar til at hjælpe dig.

HOLISTISK ERGONOMI

Få ny viden om bæredygtige og succesfulde arbejdsmiljøer gennem vores foredrag og workshops.

LAGER- OG HANDLINGSPLAN

Få et overblik over din indretning, vurder værdien, og find ud af, hvordan den bedst kan vedligeholdes, opdateres, placeres og bruges til at opfylde dine nuværende og fremtidige behov.

KØB CIRKULÆRT ONLINE

Køb af både nye og renoverede møbler af høj kvalitet i Kinnarps’ webshop.

MØBELSERVICE PÅ STEDET

Vi kan renovere møbler hos dig eller i vores specialudstyrede servicevogn.

RENGØRING AF MØBLER

Det er vigtigt at holde møblerne rene for at opretholde en attraktiv arbejdsplads. Ved at rengøre møbler forlænger du også levetiden.

 

renovering OG OPGRADERING

Modernisering, renovering og opgraderinger giver nyt liv til dine møbler og forlænger den samlede levetid. Nye farver og opgraderinger kan give dine eksisterende møbler et helt nyt liv.

GENBRUG

Vi hjælper med at genbruge møbler, der har nået sin maksimale levetid på en miljørigtig måde.

 

Tjenester kan variere på forskellige markeder. Kontakt dit nærmeste salgskontor for yderligere oplysninger.