Receptionistafløser

Vi søger en receptionistafløser til vores hovedkontor i Brøndby.

Der er tale om et 4-8 måneders fuldtidsvikariat på 37 timer pr. uge, til ansættelse snarest muligt.

Jobbet

Har du et højt serviceniveau, og er du smilende og imødekommende? Trives du med at være i front, kan du kommunikere med alle typer mennesker, og formår du at håndtere mange sideløbende praktiske opgaver? Så lyder du som et godt bud, når vi skal finde en receptionistafløser til vores hovedkontor i Brøndby.

Du kommer til at afløse den faste receptionist, som I en periode arbejder med andre opgaver internt. Dine primære opgaver vil være at betjene receptionen samt sørge for diverse praktiske opgaver, der får kontoret til at fungere i dagligdagen og derigennem være med til at sikre, at der altid ser præsentabelt, rent og opryddet ud i receptionen såvel som internt i huset. Du vil få daglig kontakt til virksomhedens gæster, modtage mails og videresende til respektive modtagere, besvare og viderestille telefonen, samt hjælpe med lettere administrative opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

-Betjening af receptionen
-Sætte frokost frem og stå for let afrydning
-Arkivering
-Oprydning
-Bestilling af kontorartikler og kolonialvarer
-Forefaldende arbejde

 

Dine grundlæggende kvaliteter skal derfor være:

-Fleksibel og løsningsorienteret
-Præsentabel, udadvendt, positiv, smilende og med et godt humør
-Engageret, serviceminded og selvstændig
-Velorganiseret og detaljeorienteret
-Taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk
-Gode IT-kompetencer på brugerniveau, herunder erfaring i Office pakken.

 
Hvad kan vi tilbyde dig?

Som receptionist i Kinnarps bliver du en del af et professionelt team af engagerede kolleger, som alle stræber efter at levere den bedste løsning til vore kunder, baseret på kompetent rådgivning og et fantastisk sortiment.

Du vil få en varieret hverdag på en fleksibel, udviklende og ambitiøs arbejdsplads med en uformel og varm omgangsform og en flad organisationsstruktur. Du bliver en del af Europas største leverandør af kontorindretningsløsninger i en koncern med stærke værdier og med ambitionen om til stadighed at være helt i front indenfor miljø, ergonomi, innovation og design.

Du kan læse meget mere om vores virksomhed, markedsfokus og løsningsmuligheder m.m. på vores hjemmeside www.kinnarps.dk.

Hvordan søger du jobbet?

Ansøgning og CV skal være på dansk og stiles til Markedschef Jeanette Qvarnstrøm via e-mail info@kinnarps.dk, senest den 27. februar 2018. Mærkes: "Receptionistafløser".

Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg vikariatet med det samme.

Du er velkommen til at kontakte Markedschef Jeanette Qvarnstrøm via e-mail, jq@kinnarps.dk eller ring direkte på 29690033 for yderligere oplysninger om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!