Medarbejder til Customer Service

Start: 1. marts 2019

Lokation: HQ - Roskildevej 522, 2605 Brøndby

Arbejdstid: Fuldtid (8-16)


Medarbejder til Customer Service

8 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse

Vær med til at forme morgendagens Kinnarps!

Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed? Trives du med masser af kundekontakt? Vil du være en del af Customer Service hos en af de største møbelproducenter i Europa? Så er du måske den medarbejder, vi leder efter!

Som medarbejder i Customer Service skal du fungere som backup for vores sælgere og være det effektive administrative bagland, som giver vores kunder en ekstraordinær og positiv service. Du skal som person skal være fuld af positiv energi og professionel attitude, da du ofte har den direkte kontakt med vores kunder og leverandører, når et tilbud eller en ordre skal effektueres. Dine opgaver vil bestå af mange forskelligartede opgaver, som løses med samme service, engagement og positive tilgang.

 • Arbejdsopgaver:
  Intern support for vores sælgere
  Direkte salgs- og kundehåndtering
  Leverandørkontakt
  Tilbudsgivning
  Telefonpasning
  Diverse ad hoc opgaver

Vores forventninger til dig:
Vi forestiller os, at du har erfaring fra et tilsvarende job, og har du kendskab til møbelbranchen, er det en fordel. Vi forventer, at du er vant til at arbejde med IT, herunder; Windows, Excel og Word. Skulle du have erfaring med at arbejde i et ERP/CRM-system (gerne Movex og Caesar), er dette et plus men ikke et krav. Du kommunikerer fejlfrit på dansk i både skrift og tale, og kan du også begå dig på engelsk og svensk, vil det være en fordel.

Som person er du:
Serviceminded over for kunder og kollegaer
Selvstændig med evne og vilje til at arbejde i et team
Udadvendt og imødekommende
Positiv og smilende
Detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
Ikke bange for at tage ansvar for dine opgaver

Vi tilbyder:
En arbejdsplads med et højt aktivitetsniveau i en spændende virksomhed.
En alsidig hverdag fra 8-16 med inspirerende kollegaer og en bred kontaktflade i hele Kinnarps-koncernen. Vi har det sjovt, mens vi arbejder, og Kinnarps er kendetegnet ved at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives.
Du får et job med ansvar og udviklingsmuligheder, løn efter kvalifikationer og personalegoder.

Sådan søger du:
Send ansøgning og CV til Info@kinnarps.dk. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte nedenstående

KONTAKTPERSON

Jeanette Qvarnstrøm
COO/Operations Director
jeanette.qvarnstrøm@kinnarps.dk
29 69 00 33

 

 

Hvem er Kinnarps?

Kinnarps er en af Europas førende leverandører af kontormøbler og har specialiseret sig i kontormøbler og kontorindretning til det moderne, kreative kontor. Virksomheden blev stiftet i Kinnarp i Sverige i 1942 af Jarl og Evy Andersson og har i dag kunder i cirka 40 lande.

Vi tilbyder kontormøbler til alle typer arbejdspladser: fra åbne kontorlandskaber, aktivitetsbaserede kontorer og individuelle kontorrum til konference-, undervisnings- og mødelokaler, caféer, restauranter og receptioner. Som et supplement til vores kontormøbler har vi også komplette indretningsløsninger til skoler og institutioner inden for pleje- og sundhedssektoren.

Vi beskæftiger pt 65 engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på vores afdelinger i Brøndby, Middelfart, Aarhus og Aalborg. På verdensplan har Kinnarps ca. 2.300 medarbejdere.