Er du vores nye Juniorkonsulent?

Brøndby og Aarhus

Hos Kinnarps respekterer og værdsætter vi folks forskelligheder og mener, at de er et aktiv snarere end en hindring. Vi stræber efter mangfoldighed, hvor vores medarbejderes forskelligheder beriger vores forretning.

Vi har travlt hos Kinnarps A/S og søger derfor dedikerede og engarerede kollegaer til vores salgsafdelinger i øst og vest.

Kinnarps A/S har stor erfaring med salg af møbler og indretningsløsninger til såvel erhvervslivet som den offentlige sektor i Danmark. Vores løsninger dækker alle behov for totalindretning.

De opslåede stillinger er indenfor vores forretningsområde "Office” med særskilt fokus på rådgivning og i særdeleshed opsøgende salg. Arbejdsopgaverne for en juniorkonsulent i Kinnarps omfatter alle led i salgsprocessen, fra emnegenerering til kontraktindgåelse.

Vi lægger vægt på, at du brænder for og har en naturlig interesse i at arbejde med design, farver og indretning, og at du hurtigt og løbende er i stand til at sætte dig ind i vores produkter og løsninger. Vi søger engagerede og løsningsorienterede personer der ser det som sin hovedopgave at yde en vedholdende opsøgende salgsindsats og en professionel rådgivning.

Forventninger til vores nye kollega:

* Du har allerede haft dit første salgsjob, måske fra forretning eller kørende sælger, og er nu klar til at prøve kræfter med nye og større udfordringer.

* Du er en dedikeret sælger, som elsker at vinde og skabe gode resultater.

* Du inspireres og motiveres af opsøgende og vedligholdende salg.

* Du har gode kommunikationsevner med en høj grad af troværdighed.

* Du er selvstartende og trives med en afvekslende hverdag, hvor du i høj grad selv sætter dagsordenen.

* Du har en stærk tro på egne evner, resultatorienteret og du vækker tillid.

* Du har en oprigtig interesse i at målrette din salgsindsats efter kundernes behov, og kan tilpasse denne løbende med de salgsværktøjer du får stillet til rådighed.


Som juniorkonsulent i Kinnarps bliver du en del af et professionelt team af engagerede kollegaer, som alle stræber efter at levere den bedste løsning til vore kunder baseret på kompetent rådgivning og et fantastisk sortiment. Du vil få en varieret hverdag på en fleksibel, udviklende og ambitiøs arbejdsplads med en uformel og varm omgangsform og en flad organisationsstruktur.
Du bliver en del af Europas største leverandør af kontorindretningsløsninger i en koncern med stærke værdier og med ambitionen om til stadighed at være helt i front indenfor miljø, ergonomi, innovation og design.

* Vi tilbyder en løn som består af både fast løn og attraktiv bonusordning.

* Fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

* Firmabil eller kørepenge efter statens takster.

* Gode kolleger som danner et stærkt salgsteam.

Du kan læse meget mere om vores virksomhed, markedsfokus og løsningsmuligheder m.m. på www.kinnarps.dk


Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 30. juni 2018 til Salgschef Mette Madsen på mette.madsen@kinnarps.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du mere end velkommen til at kontakte Mette Madsen på mail eller telefon 51397153.

Kinnarps A/S
Kinnarps i Danmark har hovedkontor i Brøndby og afdelinger/showrooms i Aarhus, Aalborg, Middelfart og København K. Vore engagerede medarbejdere bringer møbler og komplette indretningsløsninger ud til erhvervslivet og den offentlige sektor i hele landet.

Kinnarps A/S er et datterselskab af den svenske koncern Kinnarps AB. Kinnarps AB har siden 1942 leveret møbler og indretningsløsninger til erhvervslivet og den offentlige sektor i Skandinavien og 40 andre lande verden over. Kinnarps AB er Europas største møbelproducent med mere end 2500 ansatte og omsætter for ca. 4 milliarder svenske kroner. Den primære produktion foregår i Sverige og Tyskland.

De svenske designvirksomheder, Materia, Skandiform og NC, har siden 2004 indgået i Kinnarps koncernen.