Salgs- og indretningskonsulent

Start: Hurtigst muligt
Arbejdstid: 37 timer

Er du vores nye dygtige salgs- og indretningskonsulent?

Til vores kontorer i Aarhus og Brøndby leder vi efter dig, der med hjerte, engagement og nytænkning vil være den oplagte rådgiver og sparringspartner for vores kunder i udvalgte distrikter.

Kinnarps er Europas førende leverandør af kontormøbler og fokuserer på indretning til kontorer designet og tilpasset helt ud fra kundens behov. Vores bæredygtighedsprofil er stærk og vi vil være den foretrukne leverandør og sparringspartner for virksomheder og organisationer med ambitioner om at øge deres attraktivitet og skabe fremtidens arbejdsplads.

Dine arbejdsopgaver
Som sælger hos os lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og ser det som dit ansvar at finde, opsøge og bearbejde nye kunder og spændende indretningsprojekter. Du sætter en stor ære i at sikre professionel sparring med vores kunder og har gode kommunikationsevner med en høj grad af troværdighed.
Du er ansvarlig for at opnå dine salgsmål, udarbejde tilbud og indretningsforslag og driver processen fra start til slut, samt opfølgning på dine projekter. Du arbejder tæt på kunden og rollen betyder, at du er både selvstartende og proaktiv, men bag dig er et team af engagerede kolleger i vores forskellige dele af salgs- og leveringsprocessen.

Din profil
Hvis du er en professionel, resultatorienteret holdspiller med et stort ønske om at levere gode løsninger, så vil du trives hos os. Som person er du dedikeret og har et stort drive ligesom du motiveres af opsøgende og vedligeholdende salg. Du trives i en rolle med et højt tempo, fleksible arbejdsopgaver og mange daglige kontakter med kunder, kolleger og leverandører. Vi gør brug af sociale medier til at profilere os og netværke, så digitale færdigheder eller interessen herfor er et plus. Hvis du har erfaring med indretning, er det en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste for os er din personlighed og indstilling.

Vi tilbyder
Du får en stilling i et team med en stærk salgskultur samt entusiastiske og professionelle kolleger, der har let til grin og trives med hinanden. Vores brede udvalg af produkter og services giver dig mulighed for at tilbyde markedets mest interessante og komplette produktportefølje i en koncern med stærke værdier og ambitioner om til stadighed at være helt i front indenfor bæredygtighed, ergonomi, innovation og design.


Er du den rette til stillingen og ønsker du at blive en del af Kinnarps-familien, så send os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTPERSON
Mette Madsen
Salgschef
51 39 71 53
mette.madsen@kinnarps.dk


Om Kinnarps
Kontor/showroom i Brøndby (HQ) og Aarhus. Kinnarps A/S er et datterselskab af den svenske koncern Kinnarps AB, der siden 1942 har leveret møbler og komplette indretningsløsninger til erhvervslivet og den offentlige sektor i Skandinavien og 40 andre lande verden over. Kinnarps AB er Europas største møbelproducent. Høj kvalitet og lav miljøpåvirkning kendetegner hele værdikæden, fra råvarer til færdige arbejdspladsløsninger.