Kreativ workspace manager/salgskonsulent til møbelbranchen med evnen til at skabe relationer

Brøndby og Aarhus

Hos Kinnarps respekterer og værdsætter vi folks forskelligheder og mener, at de er et aktiv snarere end en hindring. Vi stræber efter mangfoldighed, hvor vores medarbejderes forskelligheder beriger vores forretning.

Har du et kommercielt mindset, sans for indretning og en relationsskabende natur? Kan du rådgive og skabe totale indretningsløsninger for dine kunder, og holde en vedvarende relation med dem? Så er det dig vi leder efter.

Kinnarps A/S søger til vores afdeling i Brøndby eller Aarhus en workspace manager med en kommerciel og resultatorienteret tilgang samt kreativ flair og æstetisk sans.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:
- Opbygge, bearbejde og vedligeholde kunderelationer både telefonisk/mail og besøg
- Være opsøgende på nye projekter og kunder
- Rådgive kunder på indretningsløsninger og produkter
- Deltage i kundebesøg, besøg hos arkitekter og tegnestuer, forhandlere osv.
- Sikre en høj og professionel service til kunde og samarbejdspartnere

Som udgangspunkt vil din base være på vores kontor i Brøndby eller Aarhus, men der vil være en høj grad af kunde-, arkitekt- og samarbejdspartnerbesøg rundt på Sjælland eller Syddanmark.

Om dig
Du kommer måske fra bygge-, design-, køkken- eller møbelbranchen, eller en anden relevant branche. Du er god til at opbygge langsigtede relationer med dine kunder samt internt i virksomheden og du kan skabe en værdi for kunden. Du tænker i totalløsninger, har æstetiske sans, har flair for indretning og ser rummets muligheder. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er i stand til at bevare overblikket - også når det går stærkt.

Du er en dygtig kommunikator med fokus på rådgivning og salg hvor kunden er i fokus, du ser muligheder frem for begrænsninger og du har et gå-på-mod og en positiv attitude. Og så skræmmer det dig ikke at være opsøgende på nye projekter og kunder. For os er det især vigtigt, at du kan se dig selv i Kinnarps' værdier og vores måde at gøre forretning på.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en vækstorienteret virksomhed hvor godt kollegaskab og et positivt arbejdsmiljø er i fokus. Og det ses på vores medarbejdere hvor mange har været her i 10, 20 og endda 30 år. Stillingen som workspace manager giver dig mulighed for at arbejde med forskellige typer af kunder og projekter af forskellige størrelse. Du vil komme igennem et grundigt on-boarding forløb hvor du får indsigt i de forskellige dele der udgør Kinnarps.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Mette Madsen på 51 39 71 53.

Hvem er Kinnarps?
Kinnarps er en svensk familieejet virksomhed som leverer totalløsning til kontor, skole og pleje. For os er indretning ikke kun møbler: Det handler også om at kombinere godt design med vores omfattende ekspertise, til at understøtte kreativiteten og effektiviteten, og om at forvandle vores viden om ergonomi og trivsel til miljøer, hvor der kan skabes en holdbar forretning og individet trives.

Vi omsætter årligt for ca. 2.5 mia. kroner og beskæftiger omkring 1.700 engagerede og passionerede medarbejder i 40 lande. Vi har et højt professionelt niveau, fokus på godt håndværk, bæredygtighed og innovative løsninger.

Kinnarps blev etableret i 1942 af Jarl og Evy Andersson og er i dag stadig en 100 % familieejet virksomhed, som ejes af Jarl og Evy Anderssons børn og børnebørn. Flere af ejerne arbejder aktivt i virksomheden. 

Interesseret?
Så send din ansøgning og cv til mette.madsen@kinnarps.dk 
Ansøgningsfristen er 15. august 2024 men vi behandler ansøgninger løbende og ansætter den rette kandidat, når vi finder vedkommende. – vi glæder os til at høre fra dig!

Kinnarps A/S
Kinnarps i Danmark har hovedkontor i Brøndby og afdelinger/showrooms i Aarhus, Aalborg, Middelfart og København K. Vore engagerede medarbejdere bringer møbler og komplette indretningsløsninger ud til erhvervslivet og den offentlige sektor i hele landet.

Kinnarps A/S er et datterselskab af den svenske koncern Kinnarps AB. Kinnarps AB har siden 1942 leveret møbler og indretningsløsninger til erhvervslivet og den offentlige sektor i Skandinavien og 40 andre lande verden over. Kinnarps AB er Europas største møbelproducent med mere end 2500 ansatte og omsætter for ca. 4 milliarder svenske kroner. Den primære produktion foregår i Sverige og Tyskland.

De svenske designvirksomheder, Materia, Skandiform og NC, har siden 2004 indgået i Kinnarps koncernen.