COLLECTION S - Stolt vinder af Red Dot Design Award 2017

Kinnarps eksklusive stolefamilie Collection S fra luksusmærket MartinStoll har fået tildelt Red Dot Design Award 2017 - en af verdens mest prestigefyldte designpriser.

I alt modtog Red Dot Design Award konkurrencen mere end 5.500 tilmeldinger fra 54 lande i år. Vinderen blev valgt af en international jury bestående af omkring 40 selvstændige designere, design professorer og specialiserede journalister.

 Elisabeth Slunge

Vi er meget beærede og glade for, at Collection S blev valgt af den berømte jury og ser det som en stor anerkendelse af vores designarbejde, siger Elisabeth Slunge, Direktør Global Range & Communications hos Kinnarps. Collection S er en top-of-line familie af stole, fra vores luksusmærke MartinStoll, som giver en troværdig løsning til de mest udøvende og eksklusive kontorer.

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications at Kinnarps

"Udfordringen ved udformningen af ​​den nye Collection S-serie var at fusionere kravene fra det moderne kontorliv på ledelsesniveau, med oplevelsen af ​​højkvalitets håndværket grundlagt af MartinStoll. Dynamisk buet polstring og en smuk armlænsramme transformerer denne idé til et unikt udseende "forklarer designerne Michael Lammel og Markus Heller fra NOA Intelligent Design.

Collection S stolefamilien består af kontorstole, lænestole og mødestole, der tilbyder forskellige funktioner og deler det høje kvalitetsniveau og fælles designudtryk. Stolefamilen har gennemtænkte materialevalg og højt niveau håndværk, der passer godt til de eksklusive kontormiljøer.

Lær mere om Collection S

Flere billeder

Collection S blev lanceret i begyndelsen af ​​året og er nu tilgængelig gennem Kinnarps detailhandlere over hele verden. For at lære mere om stolene, besøg venligst Kinnarps.dk

Downloads

Download PR kit