German Design Award 2018 – VINDEREN - COLLECTION S stolefamilien

- Den tyske designpris er en yderst prestigefyldt pris, som vi er meget beæret og glade for at modtage for Collection S. En topmoderne familie af stole fra vores premium-mærke MartinStoll, der tilbyder en troværdig løsning til de mest ledende miljøer . Vi takker den anerkendte jury for at anerkende vores designarbejde, hvor målet var at kombinere design, komfort og topkvalitet på bedst mulig måde.

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications at Kinnarps.

- Stolefamilien Collection S har rødder i brandets arv og består af arbejds-, møde- og loungestole, som tilbyder forskellige funktioner og deler det høje kvalitetsniveau og det fælles designudtryk. Stolefamilien har gennemtænkte materialevalg og et højt håndværksniveau, der passer godt til de udøvende miljøer, fortsætter Martin Rau, International Product Manager for MartinStoll.

- Stolefamilien Collection S fra MartinStoll er baseret på sofistikeret ydeevne som perfekt ergonomisk funktionalitet, høj kvalitet og holdbarhed. Hvor arv og håndværk opfylder moderne lethed og skulptur-lignende design. Serien er skabt til at passe perfekt til det moderne avanceret kontorliv, forklarer designerne bag Collection S, Michael Lammel og Markus Heller fra NOA Intelligent Design.

 

OM DEN TYSKE DESIGNPRIS
DEN STØRSTE PRIS fra DET TYSKE DESIGNRÅD

Den tyske designpris er det tyske designråds største internationale pris. Dens mål: at opdage, præsentere og ære unikke designtendenser. Derfor er det hvert år topkvalitet, som alle på deres egen måde er banebrydende i det internationale designlandskab fra produkt- og kommunikationsdesign, der bliver præmieret. Lanceret i 2012, er den tyske designpris en af ​​de mest respekterede designkonkurrencer i verden og er i høj grad respekteret i mange faglige kredse. http://www.german-design-award.com/

 

Om Martin Stoll
MARTINSTOLL – PREMIUM BRAND til totalløsninger

MartinStoll leverer tidløse og elegante ledelses- og konferencemøbler. Løsninger skabt med et højt niveau af tilpasning, håndværk og top-end-finish. Med kvalitet i fokus, den enkelte i tankerne og opmærksomhed på alle detaljer, giver MartinStoll-mærket fra Kinnarps eksklusivitet. Eksklusive møbler til dem, der interesserer sig for indretning og er drevet af en passion for håndværk, tradition og æstetik. Et premium sortiment med samlede løsninger til individuelle arbejdspladser, mødelokaler, lounge og receptionsområder. Alle med bæredygtige materialer af høj kvalitet, der er omhyggeligt udvalgt til at inspirere dig med de bedste muligheder.

 

OM KINNARPS 
KINNARPS LEVERER WORKSPACE SOLUTIONS

Kinnarps blev grundlagt i 1942 af Jarl og Evy Andersson. I dag er det et familieejet selskab, der nu drives af Jarl og Evys børn og børnebørn. Kinnarps leverer indretningsløsninger til kontorer og offentlige rum. Hele værdikæden er præget af høj kvalitet og lav miljøpåvirkning - fra råvarer til færdige løsninger. Kinnarps er i dag en af ​​de største leverandører af indretningsløsninger i Europa. Deres produkter sælges i omkring 40 lande, og koncernen havde en omsætning på ca. 3,8 MSEK i 2014/2015.

 

Har du nogen spørgsmål?

For mere information kontakt venligst:

Jessica Candemar, Pressekontakt hos Kinnarps AB

+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

 

Lær mere om Collection S 

I år var der mere end 5.000 tilmeldinger til den tyske designpris. En pris, der sætter de højeste standarder for udvælgelse af prismodtagerne i nomineringsprocessen. Ekspertpaneler fra det tyske designråd inviterer kun de produkter til at deltage i konkurrencen, som påviseligt adskiller sig fra deres konkurrenter takket være deres design kvalitet.

 

  

Downloads

Download PR-kit