FANTASTISK UGE PÅ STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2018

Tilbageblik på en fantastisk uge på Stockholm Furniture & Light Fair 2018 med mange interessante møder. Tak til jer alle, der besøgte vores stand og oplevede OPEN FOR BUSINESS med os. Vi er glade for, at så mange kom og lyttede til vores seminarer, der dækkede emner som ergonomi, bæredygtighed og design.

Billeder fra vores stand

PRESSeEVENT med OPEN MINDS Tema

Vores bæredygtighedskoncept omkring dette års presseevent med Open Minds paneldiskussion tiltrak stor opmærksomhed, og mange interessante synspunkter blev udtrykt. Gæsterne var Gert Wingårdh; prisbelønnet arkitekt, Louise König; årets bæredygtighedschef i Sverige i 2017, Erik Huss fra The Fores think tank, Johanna Ljunggren; bæredygtighedschef hos Kinnarps og Robert Petersson; CEO hos Kinnarps. Moderatoren var Renée Nyberg fra TV4 (svensk tv).

Billeder fra vores presseevent

MANge besøgende til vores OPEN IDEAS SEMINARer

Under årets Stockholm Furniture & Light Fair arrangerede vi seminarer på vores stand med temaet OPEN IDEAS. De forskellige seminarer med temaer som ergonomi, bæredygtighed, design og fremtidige arbejdsområder for kontorer, skoler og sundhedsydelser tiltrak mange besøgende.


THE
BETTER
EFFECT
INDEX
bæredygtigheds 
værktøj

 

Udgangspunktet for bæredygtighedstemaet på messen var vores unikke og omfattende open source-værktøj – THE BETTER EFFECT INDEX. Et unikt værktøj, der evaluerer produktets bæredygtighed ved hjælp af et pointsystem. Værktøjet er designet ud fra de områder, som forskellige kundegrupper har identificeret som vigtige, for at de kan træffe bæredygtige valg. Seks forskellige områder - råmaterialer og ressourcer, rene materialer, genanvendelse, klima, social ansvarlighed og ergonomi - er vurderet på en skala fra 1 til 3. Dette skaber et meget tydeligt billede af produktets bæredygtighedsfordele og hvad der mangler for at gøre endnu bedre.


Lær mere om THE BETTER EFFECT INDEX

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED
Om onsdagen deltog Johanna Ljunggren, Sustainability Manager hos Kinnarps, som repræsentant for møbelindustrien i træmøbelforeningens (Trämöbelförbundet eller TMF) paneldiskussion om emnet "Hvordan kan den svenske møbelindustri bidrage til at redde verden?".

MOVIES OPEN18

I VORES OPEN18 FILM KAN DU Lytte til nogle interessante tanker og ideer, der er forbundet med forskellige områder inden for åbenhed - som design, bæredygtighed, fremtidig indretning af arbejdspladsen og velvære.

Rasmus Nanhed

Listen to our Sales Director Rasmus Nanhed and his thoughts on why an open attitude is important in future workspaces.

Christina Wiklund

Christina Wiklund, CMF Manager (Colour Material Finish) at Kinnarps shares her thoughts on why we should be open to adding more colours in our workspaces.

Sofie Dahlberg

Listen to our Range Manager Sofie Dahlberg sharing her ideas on openness and an inclusive design.

Elisabeth Slunge

Our Director Global Range & Communications Elisabeth Slunge explains the benefits with an open and sustainable design.

Anders Lundahl

Our Physiotherapist and ergonomist Anders Lundahl explains why movement needs to be included in our workspaces.

Johanna Ljunggren

Our Sustainability Manager Johanna Ljunggren shares her thoughts on an open and sustainable design.