Fields er velegnet til alle aktiviteter i løbet af dagen

Kinnarps nye møbel serie, Fields, der blev afsløret på Stockholm Furniture Fair, lanceres nu hos forhandlere verden over. Den nye modulære serie blev godt modtaget på messen - ikke mindst fordi valget af sofaer, borde, skærme og lænestole giver dig mulighed for at skabe en aktiv arbejdsplads.

Designet af Olle Gyllang

Fields er designet af den svenske designer Olle Gyllang fra Stockholm-baserede Propeller Design AB. Et berømt designbureau med stor erfaring fra områderne produktdesign, industrielt design og design strategi.

Fields blev skabt af Olle Gyllang sammen med Kinnarps. Det er en serie, der byder på stor variation og man kan nemt skabe områder, til de forskellige aktiviteter der gennemføres i løbet af en arbejdsdag. Det betyder, at det har en perfekt pasform til aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer. Med et stort udvalg af forskellige materialer, farver og tilbehør, er det også muligt at tilpasse Fields til hvilken som helst præference og smag.

"Det grundlæggende koncept for Fields er et modulopbygget og fleksibelt system, hvor funktioner og elementer kan kombineres efter behov, betingelser og plads Vi har skabt byggestenene og mulighederne; nu kan arkitekten træde ind og anvende disse som basis for at designe funktionelle høj-kvalitets miljøer."

Olle Gyllang, Designer af Fields

Det omfattende Fields sortiment giver mulighed for oprettelse af fælles områder, møde områder, rum i rum, kreative rum eller individuelle arbejdspladser. Lænestole, sofaer, borde og skærme er blandet med spændende tilbehør og smarte løsninger til at skabe en gennemtænkt helhedsløsning. Fields samler på den måde fælles og private områder, sletter grænserne mellem fælles områder og individuelle arbejdspladser og forbinder den enkelte med gruppen, såvel som gør det muligt for alle medarbejdere at finde deres egen plads til at arbejde og være lykkelig på.