Kinnarps LEIA stolt vinder af IF Design Award 2018

Kinnarps starter 2018 med at modtage endnu en prestigefyldt designpris. Ved denne lejlighed er det den alsidige LEIA-stol, der er blevet tildelt iF DESIGN AWARD 2018, en af de mest anerkendte priser i designverdenen.

- Vi er selvfølgelig glade og beæret over, at vores produkter har modtaget priser af denne art, siger Jenny Hörberg, Director Global Range & Design at Kinnarps.

LEIA er en funktionel, ergonomisk og stilfuld stol der fungerer lige så godt i møde- eller træningsrum som i sociale områder og cafeterier. Da den både er stabel- og koblingsbar, er det også et godt valg til indretning af større rum som auditorier, foredragshaller eller kantiner, hvor den fylder det den kræver uden at tage unødig plads. Leia har et enkelt, men tiltalende design i forskellige finish og kan fås som plastikstol eller med polstret sæde. Der er også en bred vifte af materialer og farver at vælge imellem, hvilket gør det nemt at tilpasse Leis ethvert rum.

Målet med Leia er at optimere kombinationen af ​​funktion, design og ergonomiske fordele. Den blev designet af Johan Larsvall og Nils Löventorn fra det svenske designkontor Idesign.

- Med Leia ønskede vi at tage skandinavisk design til kanten. Alle linjer er gennemtænkte for at give god komfort. Leia er ergonomisk og behagelig at sidde på, og samtidig kommunikerer  den et ekspressivt og tidløst design. Leia handler om detaljerne og det er meningen at den skal være en del af moderne arbejdspladser og offentlige miljøer, forklarer Johan Larsvall fra Idesign.

Om iF Design Award

IF DESIGN AWARD har været en anerkendt forsamling af fremragende designs i 60 år. IF-logoet er i dag et meget kendt symbol, og prisen betragtes som en af ​​verdens vigtigste designpriser. Nomineringernere er kategoriseret efter følgende områder: Produkt, Emballage, Kommunikation, Service Design, Arkitektur, Interiørarkitektur og Professionelt Koncept. Alle dem, der modtager priser, vil også blive præsenteret i iF DESIGN GUIDE, iF DESIGN APP, samt vises på iF designudstillingen i Hamborg, hvor mange mennesker deltager for at få inspiration. I alt bedømte juryen 6.400 indstillinger indsendt fra 54 lande.


Downloads

Download PR-kit