Kinnarps vinder design pris

Kinnarps nye produktserier Space og Fields har fået tildelt iF Product Design Award 2017 - en af verdens mest prestigefyldte designpriser.

"Vi er naturligvis glade og beærede over, at vores produkter har modtaget priser af denne art," siger Elisabeth Slunge, direktør Global Range & kommunikation hos Kinnarps AB. "iF Product Design Award er en meget prestigefyldt pris, og beviser, at Kinnarps skaber verdensklasse møbler. Både Space og Fields er en række møbler til den moderne arbejdsplads, og er tilpasset til at være fleksible og opfylde de individuelle behov og krav i nutidens arbejdsliv ."

Space

er et møbelkoncept designet af Stefan Brodbeck (Brodbeck design) for nutidens og fremtidens måde at arbejde, møde og opbevare. Serien er baseret på en lang række opbevaringsmoduler, som er forbundet og kan kombineres afhængigt af hvilken funktionalitet og udseende, du ønsker. Fleksibiliteten i serien tillader både koncentration og diskussioner, samt plads til grupper- og private arbejdsområder.

Space

 

FIELDS

er en serie, der fungerer som bindeled mellem den traditionelle arbejdsplads og mødelokaler. Med Fields er det muligt at skabe delte miljøer, mødeområder, rum i rummet, kreative miljøer og rum til koncentreret arbejde eller private arbejdspladser. Serien består også af et antal moduler, der kan kombineres og anbringes i en lang række forskellige måder. Serien, der er designet af Olle Gyllang fra Propeller Design AB, indeholder sofaer, lænestole, borde, skærme og tilbehør.

Fields

om iF design pris

iF Design pris har været en anerkendt tilskyndelse til fremragende design i 60 år. IF-logoet er i dag et meget berømt symbol og tildelingen anses for at være en af ​​verdens mest betydningsfulde designpriser. De nominerede er kategoriseret efter følgende områder: Produkt, Emballage, Kommunikation, Service Design, Arkitektur, Interiør Arkitektur og Professionelt koncept. Alle dem, der modtager præmier vil også blive præsenteret i iF Design Guide, iF design app, samt udstillet på iF designudstilling i Hamburg, hvor mange mennesker deltager for at få inspiration. Totalt bedømte juryen 5.500 indsendte produkter fra 59 lande. 

om Kinnarps

Kinnarps er en virksomhed der leverer indretningsløsninger til arbejdspladsen.
Kinnarps blev grundlagt i 1942 af Jarl og Evy Andersson. Til denne dag er det en 100% familieejet virksomhed, hvor Jarl og Evys børn og børnebørn nu leder foretagendet. Kinnarps tilbyder indretning af indendørs arbejdsmiljøer, til private og offentlige områder. Høj kvalitet og lav miljøpåvirkning markerer hele værdikæden - fra råvarer til endelig indretningsløsninger til arbejdsområdet. Kinnarps er i dag en af ​​Europas største udbydere af interiørløsninger til arbejdsområder. Kinnarps sælger til over 40 lande.