Kinnarps vinder pris for bedste stand

Kinnarps stand er blevet belønnet med "Redaktørens Choice Award", hvor juryen konkluderede, at Kinnarps havde den bedste stand på messen.

Photo Åke E:son Lindman

På dette års Stockholm Furniture Fair, inviterede Kinnarps deres besøgende til at deltage i et arkitektonisk monument. Et monument  der fejrer firmaets 75-årige historie, nutid og fremtid. Et transparent design, hvor man viser produkter og tjenester på en unik og innovativ måde.

"Vi er selvfølgelig meget glade for denne pris. Kinnarps fejrer 75 år i år, så vi ønskede at henlede opmærksomheden på vores historie, men også vores nutid og fremtid i standen. Vi ønsker at vise vores tilbud "Workspace Solutions", der fører til velvære og fremgang og giver vores besøgende en oplevelse. Vi ser denne pris som et bevis på, at vi har lykkedes ", siger Elisabeth Slunge, Direktør Globalt Sortiment & Kommunikation.

Den kreative direktør for Kinnarps stand er Johan Ronnestam – en innovator, iværksætter og erfaren brand-ekspert. For at skabe standen er han gået sammen med Björn Förstberg og Mikael Ling fra Förstberg Ling, et arkitekt- og designbureau i Malmö, erfarne både indenfor arkitektur og indretningsdesign. Johan Ronnestam deler hans tanker om standen og projektet:

“At arbejde med en af Sveriges, og verdens bedste indretningsvirksomheder, har været en ære. Der er så meget historie, know-how og viden om fremtidens arbejdsplads, som vi har kunne hente inspirationfra. Allerede da Förstberg Ling og jeg startede med at arbejde på designkonceptet for Kinnarps standen, var vores mål at skabe en oplevelse der synliggjorde Kinnarps stærkeste egenskaber - evnen til at tilpasse og ændre sig og altid se fremad".

“Konstruktionen er et rum hvor folk kan mødes, udveksle ideer og blive inspireret. Det er en fejlring af Kinnarps historie og fremtid. Et koncept beregnet til at fejre 75 år, ved at inviterer de besøgende til at være en del af oplevelsen. Den moderne indretningsløsning er en åben atmosfære, hvor samtaler mellem folk, kreativitet og produktivitet fører til innovation. Dette var de vigtigste komponenter, vi ønskede at kommunikere, da vi skabte denne transparente konstruktion".

Johan Ronnestam

“For os, er konceptet “The Silhouettes of Kinnarps”, et tempel af transparens og sofistikeret detaljer, der kombinerer designprincipper med virksomhedens arbejdsområde filosofi.” siger Björn Förstberg og Mikael Ling, Förstberg Ling.