Nyheder 2018

Kinnarps Group brands - Skandiform, Materia og NC Nordic Care’s nyheder i 2018

Nyheder fra SKANDIFORM

SOFT TOP

SOFT TOP

DESIGNER: Brad Ascalon

Soft Top er lavet med offentlige rum i tankerne og matcher alle krav som pris, fleksibilitet, kvalitet og robusthed. Men alligevel har designet et velkendt præg, som får alle til at føle sig hjemme, selvom de blot er på besøg.

TIMEOUT

TIMEOUT

DESIGNER: Thomas pedersen

Timeout betyder som bekendt at tage en taktisk pause. Stolen Timeout er perfekt til sagen med det rene design, der ikke distraherer øjet, men endnu mere på grund af den store komfort.

NESTOR

NESTOR

DESIGNER: Lars Hofsjö

Nestor er baseret på syv enkle dele, der tilbyder et vælg af muligheder; fra en enkel bænk til en lang snoede sofa. Fleksibilitet behøver ikke være mere kompliceret end dette; pænt, komfortabelt og fyldt med muligheder!

Nyheder fra MATERIA

CREST

CREST

Designer: Mattias Stenberg

Crest sikrer en fin balance mellem det åbne og lukkede. Udviklet til at passe ind i offentlige miljøer, giver den både beskyttelse mod nysgerrige øjne, men tilskynder også til samtale og interaktion. Bagpanelet er lidt højere end rygænet for at opnå denne effekt.

PAX

PAX

Designer: Fredrik Mattson

Pax er kendetegnet ved sin buede form for at sikre maksimal siddekomfort i mindre rum. Armlænene er foldet ned mod sædet lige i tide for at give plads til at bevæge dine ben sidelæns, og det punkt, hvor ryg og armlæn møder, sikrer at stolen ryglæn ikke forstyrrer dine albuer.

UNI

UNI

Designer: Axel Bjurström

Uni er en ny bordserie der er egnet til mindre eller større siddearrangementer. Uni fås med en krydsfod eller T fod i forskellige størrelser, højder og finish. Bordserienes brede sortiment gør den ekstremt fleksibel og egnet i mange situationer, lige fra mødelokaler til cafeterier, mødesteder og foredragshaller.

VAGABOND

designer: MARIE OSCARSSON

Hvad der adskiller Vagabondbordet fra andre er dets mangfoldighed. Hjulene gør det nemt at flytte, og det kan f.eks. Bruges som både mødebord og skrivebord. Det kan også være et spisebord i en kantine eller i en restaurant. Bordets ender fungerer som opslagstavler, og de medfølgende magneter kan bruges til at hænge billeder, meddelelser eller skitser direkte på rammen. Der er også en tværstang øverst, der kan bruges til at hænge lys, planter eller anden interiorudsmykning.

MOTUS

designER: MARIE OSCARSSON

Formen på denne skammel er defineret af dens funktion. Det buede polstrede sæde giver ekstra komfort og dets design giver dig mulighed for enten at sidde oprejst eller overskrævs  som på en sadel. Skamlen er udstyret med hjul til en mere aktiv og mobil siddemåde.

Er du interesseret i vores nye produkter?

Kontakt os

Nyheder fra NC NORDIC CARE

humlan

PROJEKT: EVA schild

Humlan (bumblebee) stol er det fjerde medlem af Humlan familien. Ligesom resten af familien har denne lille humle en blød og omfavnende form med en god sædehøjde. Den er også fleksibel; Vælg det samme eller forskellige typer stof til sæde og ryg. Sædestoffet er aftageligt og vaskbart, hvilket selvfølgelig er behageligt, men frem for alt i tråd med NC's bæredygtighedspolitik.

ALVA

PROJEKT: Jonas osslund

Alva frame er en udvikling af Alva stolen der blev lanceret sidste år. Stolen er lavet af ask og  læderwire som armlæn , der på en legefuld måde snor sig rundt om ryglænet. De slanke dimensioner giver armlænet et slankt og grafisk udtryk.

rock on

PROJEKT: oda homlo klaren

Den stillesiddende livsstil er et voksende sundhedsproblem. Og ifølge forskningen kan dette problem ikke kompenseres udelukkende ved at træne. Rock On er en gyngeskammel, der skriger på forandring og har til formål at gøre det at sidde til en fysisk aktivitet. Den krumme afrundede bund af møblerne gør det muligt at gynge i alle retninger, hvilket igen aktiverer brugerens kernemuskler. Rock On's minimalistiske design virker både i private og offentlige rum.