OPTI - Smarte tilvalg og tilbehør

Opti er vores smarte sortiment med lettilgængelige og brugervenlige tilvalg og tilbehør til skrive- og mødeborde. Afprøvet for bedst mulig ergonomi og testet for maksimal kvalitet og sikkerhed. De tilfører den funktionalitet, du har brug for med gennemtænkte og veldesignede løsninger, som bidrager til et organiseret miljø. Sortimentet indeholder forskellige løsninger til kabelhåndtering, som er fleksible og lette at installere, og som giver et ryddeligt udtryk. Der er også mulighed for strøm- og netværksstik, som er placeret, så de er lige ved hånden. Uanset typen af arbejdsmiljø eller mødeareal kan du finde en tilpasset løsning til tilslutning eller opladning. Blandt vores tilbehør finder du også ergonomiske løsninger, der gør din arbejdsdag nemmere. Vi har eksempelvis et aflastende armlæn til skriveborde og justerbare monitorarme.

EL OG TILSLUTNING

At have teknikken tæt på og lettilgængelig med et ryddeligt indtryk letter og effektiviserer arbejdet både ved skrivebordet og i mødelokalet. Vi har mange varianter af stilrene og funktionelle tilslutninger til strøm og opladning, både skjulte og synlige. Alle er afprøvet, testet og akkrediteret af et tredjeparts-laboratorium.

PT2T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ dækplade til Power Dot 51. Til 2 kabelgennemføringer.

Læs mere

PT3T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ dækplade til Power Dot 51. Til 3 kabelgennemføringer.

Læs mere

PB663_feed.jpg

POWERBOX

Integreret i bordet for lettilgængelig el- og netværkstilslutning. 

Læs mere

KABELHÅNDTERING

Skab rene arbejdsflader gennem opsamling af kabler og eludtag. At have gjort rent både på og under bordet giver ro og dermed plads til mere kreativitet og produktivitet.

T80_feed.jpg

KABELGENNEMFØRING T80

Kabelgennemføring til placering i 80 mm hul Rundt plasthylster med tredelt låg til forskelligt antal kabler.

Læs mere

PAW130_feed.jpg

KABELNEDFØRING

Flot til løse kabler på en nem måde. Nedføringen er i plast med fod og monteres direkte i pladen. Kan fastgøres vandret under bordet eller ned mod gulvet. Kan samles. Til højere bordhøjde.

Læs mere

O300_feed.jpg

KABELGENNEMFØRING

Til fast placering i bordpladen. Låg og ramme i anodiseret aluminium, bør suppleres med kabelrende.

Læs mere

MONITORARME

I løbet af din arbejdsdag bruger du meget af din tid foran computerskærmen. Det gør det vigtigt med funktionalitet og individuel tilpasning. Vinkl, roter og flyt for nemt at placere skærmen præcis der, hvor du vil have den.

TA71M_feed.jpg

MONITORARM, GAS

Single gasfjedrende monitorarm, der gør det muligt for skærmen at bevæge sig ubesværet. Med klembeslag til montering på bordkant eller beslag til montering i hul med diameter 51 mm. Kan dreje og rotere.

Læs mere

TA62M_feed.jpg

MONITORARM

Dobbeltarm med fire led. Med klembeslag til montering på bordplade. Drejelig og roterbar. Giver begrænsede indstillingsmuligheder sammen med bordskærmen.

Læs mere

 

TA61M_feed.jpg

MONITORARM

Enkeltarm med fire led. Med klembeslag til montering på bordplade. Drejelig og roterbar.

Læs mere

Hele sortimentet

Download brochure

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.