Produktnyheder 2023

Vores familie af brands tilbyder et bredt og varieret udvalg af produkter. Hvert brand har sit eget individuelle udtryk, og tilbyder unikke løsninger til forskellig smag. Alt dette er gjort for at skabe omfattende indretningsløsninger, der fokuserer på bæredygtighed, funktion og design. Vi glæder os over vores nye produkter.

Kinnarps skaber indretningsløsninger og møbler til kontorer, skoler, pleje- og sunhedssektoren – vi hjælper dig med alt fra behovsanalyse til implementering. Med fokus på høj kvalitet, ergonomi og innovativt design siden 1942. Læs mere

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Siro er en mødestol i et tidløst design, der er let at placere og nem at kombinere i forskellige indretningsløsninger. Den er velegnet til forskellige typer mødesteder, mødelokaler eller touch-down-pladser til kortere møder. Stolen har en fuldt polstret sædeskal, integreret Nozag-affjedring i sædet og en patenteret ryg. Det giver ekstra komfort og gør det muligt at sidde behageligt i længere tid ad gangen

læs mere

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

Veldesignet blomsterkasse og rumdeler, der gør det nemt at skabe fleksible og bæredygtige løsninger, som bidrager til et sundt arbejdsmiljø. Giver inspiration, livslyst og et levende indeklima. En fleksibel og hyggelig løsning, der vokser ind i kontoret. Samme blomsterkasse kan bruges til mange forskellige indretninger.

læs mere

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

Junior er en praktisk skolebænk til elever, som er specielt udviklet til at tilbyde funktionel opbevaring lige ved hånden. Lærebøger og studiemateriale ved elevens siddeplads kan minimere forstyrrelser som f.eks. løb og afbrydelser. Det fremmer arbejdsro og koncentration i klasseværelset og understøtter indlæringen.

læs mere

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Sofabord i træ med et æstetisk tiltalende udtryk. Har veldesignede træben med en slank form. Kalmia giver store muligheder for at matche form og materialer med den øvrige indretning for et ensartet æstetisk udtryk. Et indbydende bord, der skaber et spontant mødested eller et afslappet rum, og som bidrager med en hjemlig følelse på kontoret.

læs mere

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

Tulio er en enkel og samtidig gennemtænkt gæste- og kontorstol, som er nem at tilpasse til forskellige behov og miljøer. Stolen er fleksibel i forhold til design og funktion og er perfekt til forskellige mødelokaler eller arbejdsområder.

læs mere

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Enkelt, men stabilt sofabord med rørben i metal. Passer godt til forskellige typer arbejdseller undervisningsmiljøer. Er pænt og nemt at placere, hvilket gør, at det passer godt som sidebord i eksempelvis korridorer og som sofabord.

læs mere

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Et klassisk og stilrent sofabord med træplade og veldesignede metalben. Er nemt at kombinere med den øvrige indretning for et ensartet udtryk. Kan anvendes både til kortere arbejdsmøder eller sociale stunder, som sofabord i kaffepausen eller sidebord i fællesarealer på kontoret.

læs mere

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Elevate er et funktionelt og bæredygtigt bord, der er let at placere, og som passer ind i uddannelses-, kontor- og plejemiljøer. Det justeres nemt i højden med en gaspatron, der styres med en styrepind under bordet. Der kræves ingen strøm eller opladning, hvilket giver et rent udtryk uden forstyrrende ledninger.

læs mere

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Funktionelt søjlebord, som fås i forskellige højder og med forskellige pladestørrelser. Har en lidt mindre og slank fod, hvilket gør, at det ikke optager for meget plads. Passer godt til forskellige typer arbejds- eller undervisningsmiljøer.

læs mere

Materia udvikler og producerer designmøbler og indretning til kreative mødeområder og dynamiske organisationer. Helt fra begyndelsen har de nægtet at gå på kompromis med deres ideer. Materias tilgang er præget af innovativt design med brugeren i centrum, sådan tænker de, når de materialiserer ideer. Læs mere

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

Yarn er udviklet ud fra det eksperimenterende samarbejdsprojekt ”The Kinship Method”.
På baggrund af armstolen er der udviklet en flot loungestol. Miljø og bæredygtighed har været centralt i formgivning og materialevalg. I Materias produktion håndflettes ryggens smukke mønster med hampsnore.

læs mere

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

Nomad borde fås i forskellige størrelser og højder. Ligesom nomaden er disse borde beregnet til fleksibilitet og bevægelse. De er lette at flytte rundt på, og på grund af de mange materialevalg er der mange kombinationsmuligheder.

læs mere

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft er en kreativ videreudvikling af Neo Lite. Som navnet antyder, tilbyder Neo Lite Soft en blødere siddekomfort.
Stoffet er syet i ét for produktet specielt formgivet quiltet mønster, som giver karakter og et eget udtryk.

læs mere

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

Cobble er organisk udformede siddepuffer i forskellige størrelser.
Takket være deres uregelmæssige form passer de ind i mange miljøer og kombinationer, og deres lave vægt gør dem lette at flytte. Designet er afrundet og indbydende, ligesom brosten, deraf navnet (engelsk: cobble).

Læs mere

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft er en kreativ videreudvikling af Neo Lite. Som navnet antyder, tilbyder Neo Lite Soft en blødere siddekomfort.
Stoffet er syet i ét for produktet specielt formgivet quiltet mønster, som giver karakter og et eget udtryk.

læs mere

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

Petite er en sofabordserie med små, fikse runde bakkeborde. Pladen fås i metal med opbukket kant eller i glat, fineret træ. Metalstativet monteres fast i pladen med et rundt messingbeslag, som samtidig bliver en dekorativ detalje.

læs mere

Skandiform henter sin inspiration fra skandinaviske designtraditioner, hvilket afspejler skønheden i naturens organiske udtry og mangefacetterede farvepalet. Læs mere

30342_central.jpg

Central

Er altid centrum for opmærksomheden. Central er ikke kun pæn og taktfuld, men også stabil og iøjnefaldende og bygger bro mellem en almindelig stol og en loungestol.

læs mere

30324_roll.jpg

Roll

Roll er en stumtjener på hjul, formet som et træ med stilk, krone og rødder. Den er inspireret af skovens kongelige giganter, men også af en konge på en helt anden scene.

læs mere

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

Claesson Koivisto Rune, det anerkendte arkitektpartnerskab fra Sverige, har sat sit tydelige præg på Alba - en pæn, polstret stol, lænestol og barstol kendetegnet ved enkelhed, lette materialer og fleksibilitet.

læs mere

NC Nordic Care er bygget på den skandinaviske arv af omsorg for mennesker og det naturlige miljø. Grundlæggende værdier om demokrati, deltagelse og ansvar afspejles tydeligt i hele produktudbuddet. Læs mere

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

Rare lænestol. Her var det vores grundtanke at forsøge at passe på hele træet og vise respekt for træråvaren på en ny empatisk måde.

læs mere

Humlan 770.jpg

Humlan

Humlan bord med et blødt og indbydende formsprog. Bordet fås i birk, eg, bejdset i hvid og sort som standard eller i valgfri NCS-farve.

læs mere

AMULETT 731.jpg

Amulett

Amulett er designet til at fungere i miljøer med høje krav til komfort, hygiejne og tryghed. Det smidige formsprog med de bearbejdede, bløde armlæn skaber en høj taktil fornemmelse.

læs mere

Vil du vide mere om vores produktnyheder?

Kontakt os