Produktnyheder 2019

Vores familie af brands tilbyder et bredt og varieret udvalg af produkter. Hvert brand har sit eget individuelle udtryk, hvilket giver unikke løsninger til en hver smag. En ting de alle har til fælles? Passion for ergonomi, bæredygtighed og godt design. Må vi præsentere dette års nyheder.

Kinnarps-logo.png

Med 75 års erfaring, leverer Kinnarps kompetente totalløsninger, med fokus på funktion, ergonomi og flot skandinavisk design.

Læs mere om Kinnarps

News_Kinnarps_Vibe2.jpg

Vibe

Design: Kinnarps Studio

Vibe skærmserien indeholder et stort antal gulv-, væg-, loft- og bordskærme i forskellige størrelser, farver og design. Bordskærmene findes i to udgaver: Vibe Light, som er afskærmende, og Vibe Focus, som både er afskærmende og lydabsorberende. Du kan hurtigt og enkelt montere Vibe ved hjælp af det unikke beslag, der findes på et antal af vores skærmvægge. Og du kan nemt tilpasse dem til dine rum og behov, ved at vælge blandt vores tilbehør og farver.

Læs mere

News_Kinnarps_KCS.jpg

Nye finérfaRver

TilgængeligE i Kinnarps Colour Studio

Vi lancerer nu bejdset askfinér i nye farver. Højkvalitetsfinér og en farveproces der skaber harmoniske farver, og på en smuk måde viser træets naturlige struktur. Fremhæv det ønskede udtryk med tekstiler og andre materialer fra Kinnarps Color Studio, for at blande og matche farver og nuancer eller skabe et monokromt udseende.

Læs mere

News_Kinnarps_Leia.jpg

Leia i nye farver

Design: Johan Larsvall and Nils Löventorn

LEIA stolen fra Kinnarps fås nu i endnu flere kreative farver. Den alsidige stolefamilie findes i tretten skønne farver, herunder pære, citron, nougat, blåbær, støvet blå eller årets farve; koral. Dette giver ikke kun flere valgmuligheder, det hjælper også med at gøre arbejdsmiljøerne mere farverige, attraktive og kreative.

Læs mere

KL01-000085A.png

Materia står for det eksperimentelle og kreative. Et brand der strækker grænserne for brugervenlighed og arkitektonisk udtryk. 

Læs mere om Materia

News_Materia_Alto.jpg

Alto

Design: Mattias Stenberg

Alto er et alsidigt møbel med den usædvanlige siddehøjde på 630 mm. Designet er præget af enkelhed, i form af designet og fleksibilitet, da du kan kombinere en række enheder, for at skabe et større siddearrangementer. Den kuperede form på sine puder og det faktum, at formen er synlig både indvendig og udvendig, forstærker yderligere identiteten af dette møbel, som viser sin skønhed fra alle vinkler. I begge endestykker, er der syet lommer til opbevaring af f.eks magasiner eller menuer. Alto findes som en lænestol, to-pers, 3-pers eller hjørne sofa. Ramme i krom eller CbM * pulverlakering.

*CbM = dusty pink, rusty red, blue grey, green, white, grey, dark grey, black

Læs mere

News_Materia_Anagra.jpg

Anagram

Design: Fredrik Mattson

Denne stols stærke identitet gør det muligt at være legende og farverig eller sofistikerede og raffineret. Med sin robuste ramme og gennemtænkte detaljer, er stolen god til mange typer miljøer. Benkonstruktionen mødes bag ryglænet og giver et smart håndtag til let at flytte stolen. Sæde og ryg har støbte aluminiumsknapper, der passer til rammens farve. Armlænet med støbt TPE giver det en blød følelse og beskytter bordplader, når du hænger den op. Anagram fås upolstret, med polstret sæde eller fuldpolstret. Ramme i krom eller CbM * pulverlakering.

*CbM = dusty pink, rusty red, blue grey, green, white, grey, dark grey, black

Læs mere

News_Materia_CrestTable.jpg

Crest table

Design: Mattias Stenberg

Dette bord kan prale med dobbelte bordplader, hvor du kan mikse forskellige materialer. Vælg glas eller træ til begge bordplader eller bland glas med solidt eller finértræ. Solide træbordplader har en indbygget magasinholder. Pladsen mellem bordpladerne giver mulighed for enten skjult eller synlig opbevaring.. De støbte ben forstærker bordets enkle og solide udtryk. Bordet fås i forskellige formater og fungerer lige så godt alene, som i grupper. Ramme i krom eller CbM * pulverlakering.

*CbM = dusty pink, rusty red, blue grey, green, white, grey, dark grey, black

Læs mere

Skandiform_logo.png

Skandiform får sin inspiration fra skandinaviske designtraditioner, der afspejler skønheden i naturens økologiske blueprint og flerfasetterede farvepalette.

Læs mere om Skandiform

News_Skandiform_Fendo.jpg

Fendo

Design: Stefan Borselius

Med Fendo har Stefan Borselius formået at komprimere komforten! Sædet, med sin buede form og det afrundede ryglæn, giver Fendo komfort, som en klassisk lænestol. Stolens størrelse og luften mellem mellem sæde og ryg, gør den til en smart lille sag.

Læs mere

News_Skandiform_Aplomb.jpg

Aplomb

Design: Everything Elevated

Det nye Aplomb møde- og konferencebord passer til alle rum og stiludtryk og kan fås med tre forskellige bordplader, et skjult rum til ledninger, en integreret stikkontakt og udskæringer. Den kendsgerning, at et bord med så mange funktioner hviler på så lette fødder, er alene et møde værd!

Læs mere

News_Skandiform_Primo.jpg

Primo bord   

Design: Stefan Borselius 

Flot enkeldhed og med 18 forskellige størrelser, former, materialer,  højder og farver at vælge imellem, er alsidigheden i Primo ikke andet end primo!

Læs mere

NC_logo.png

NC Nordic Care bygger på den skandinaviske kulturarv, der plejer mennesker og det naturlige miljø. Grundlæggende værdier for demokrati, deltagelse og ansvar afspejles tydeligt i hele produktudbuddet.

Læs mere om NC Nordic Care

News_NC_HumlanSnurr.jpg

Humlan Swivel base

Design: Eva Schildt

Humlan (Bumblebee) familien fortsætter med at vokse, og nu fås den populære stol med drejebase, designet til aktive miljøer som kontorer, mødelokaler og skoler. Basen er lavet i FSC-certificeret træ, for et ægte og stilfuldt udtryk. Stolen har samme bløde og omfavnene form som den originale stil, hvor du selvfølgelig også kan vælge samme eller forskellige tekstiler til sæde og ryg. Humlans aftagelige stof gør det muligt at vaske og genbruge det, hvilket er i overensstemmelse med vores bæredygtighedspolitik.

Læs mere

News_NC_HumlanHjul.jpg

Humlan with wheels

Design: Eva Schildt

Humlan (Bumblebee) familien fortsætter med at vokse, og nu fås den populære stol med hjul, designet til aktive miljøer som kontorer, mødelokaler og skoler. Basen er lavet i FSC-certificeret træ, for et ægte og stilfuldt udtryk. Stolen har samme bløde og omfavnene form som den originale stil, hvor du selvfølgelig også kan vælge samme eller forskellige tekstiler til sæde og ryg. Humlans aftagelige stof gør det muligt at vaske og genbruge det, hvilket er i overensstemmelse med vores bæredygtighedspolitik.

Læs mere

News_NC_Orkester.jpg

ORKESTER

Design: Mia Cullin

Inspirationen til Orkester kommer fra klaverstolen med højdejusterbart sæde, men også fra traditionelle træmøbler, der er bygget uden skruer og metalbeslag. Serien er lavet af solidt asketræ og består af en skammel og en bænk med to sæder. Orkester er perfekt til skoler, dagcentre, venteværelser, receptioner, indgangspartier og lignende. Da sæderne er højdejusterbare, kan du vælge den sædehøjde, der passer dig bedst, men stadig sidde ved siden af din nærmeste.

Læs mere

Vil du vide mere om vores produktnyheder?

Kontakt os