PRODUKTNYHEDER 2020

Vores familie af brands tilbyder et bredt og varieret udvalg af produkter. Hvert brand har sit eget individuelle udtryk og tilbyder unikke løsninger til forskellig smag. Det for vi kan tilbyde omfattende interiørdesignløsninger, der fokuserer på bæredygtighed, funktion og design. Velkommen til vores nye familiemedlemmer.

Kinnarps-logo.png

elsa@2x.jpg

Elsa

Elsa er en behagelig og funktionel bordserie, der passer til forskellige typer læringsmiljøer. Med det bløde design og de gode akustiske egenskaber er det udviklet til kreative skolemiljøer med fokus på aktiv læring.

Læs mere

kids-corner@2x.jpg

SPACE KID’S CORNER

En multifunktionel løsning flot design med boghylde, opbevaring og siddepladser i et, som skaber en hyggelig og fleksibel krog til skolens elever. Fås med forskellig finish - vælg mellem åbne hylder, skabslåger, jalousilåger og forskellige typer håndtag.

Læs mere

frisbee_pile@2x.jpg

KCS - Nye farver og materialer

Kinnarps Color Studio er et inspirerende sortiment med materialer og tekstiler, der tilbyder utallige muligheder. Blandt de nye produkter i år ser du jordagtige nuancer som Pistage, Reddish rust og Saffron og nye tekstiler, hvor en blød følelse og stærke farver kombineres med holdbarhed og overflader, der er lette at rengøre.

Læs mere

logo_drabert_bk@2.png

claro_side@2x.jpg

 

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

Claro er en enkel og funktionel kontorstol. Med sin ergonomiske og moderne design har den sin plads i ethvert miljø, der kræver et fleksibelt og bæredygtigt interiør. Flere forskellige rygge og polstring gør det nemt at skabe både holdbare og kreative løsninger.

Læs mere

KL01-000085A.png

MATERIA_Hopper_table_grey@2x.jpg

Hopper

Hopper er et praktisk bord med en form, der fanger øjet. Muligheden for at justere bordets højde, 535-730 mm, gør det muligt at tilpasse det til forskellige møbler og miljøer. Funktionen aktiveres ved at holde en knap nede på oversiden af bordpladen.

Læs mere

Materia_Pilot_conference chair_beige stand_front@2x.jpg

Pilot

Pilot er en mødestol med god komfort og et indbydende design, med detaljer som de bløde, buede armlæn og luft mellem sæde og ryg.

Læs mere

MATERIA_Rocca_stool_blue grey@2x.jpg

Rocca

Rocca skammel har en legende form, der hjælper kroppen med at forblive aktiv. Sædet er blødt og behageligt, stålrøret gør stolen minimalistisk og unik i udseende og ringen giver mulighed for bevægelse.

Læs mere

Skandiform_logo.png

Bolero_SA-392@2x.jpg

BOLERO

Komfort og design ankommer med Bolero-sofaen. Sofaen er et moderne og tidløst møbel med bløde former og unikke detaljer.

Læs mere

Twig_S-024_ash_sheepskin@2x.jpg

TWIG

Det afrundede sæde og ryglæn, der ender i den tværgående pind, hvorfra stolen får sit navn, skaber et markant look. Stolen er velegnet til alle rum, hvor der er behov for behagelige og unikke siddeløsninger.

 

Soft Top_S-1089_white@2x.jpg

Soft top

Soft Top serien er specielt designet til offentlige rum, der besøges af mange mennesker. Møblerne opfylder alle krav til fleksibilitet og kvalitet.

Læs mere

 

 

NC_logo.png

filuren_nc2020_005@2x.jpg

FILUREN

Filuren tilskynder til at bruge fantasien og passer godt ind i venteområder, men fungerer også på biblioteker, i børnehaver og lignende offentlige rum for børn.

Læs mere

gepetto_nc2020_004@2x.jpg

GEPETTO

Gepetto-stolen kombinerer legende design med god funktionalitet. Humoristisk er det blevet kaldt en "smartphone stol", fordi armlænenes udformning er ekstra komfortable når man sidder med sin telefon.

Læs mere

twist_nc-2020_027@2x.jpg

TWIST

Twist skammel er inspireret af en geometrisk polygon - formen med mange sider. Dethar resulteret i en smuk enkel skammel, som alligevel ikke ligner alle de andre.

Læs mere

Vil du vide mere om vores produktnyheder?

Kontakt os