PRODUKTNYHEDER 2021

Vores familie af brands tilbyder et bredt og varieret udvalg af produkter. Hvert brand har sit eget individuelle udtryk og tilbyder unikke løsninger til forskellig smag. Det er for at vi kan tilbyde omfattende interiørdesignløsninger, der fokuserer på bæredygtighed, funktion og design. Velkommen til vores nye familiemedlemmer.

KL01-000085A.png

Materia udvikler og fremstiller designmøbler og boligindretning til kreative mødeområder og dynamiske organisationer. De har fra starten nægtet at gå på kompromis. Materias tilgang er kendetegnet ved innovativt design med brugeren i centrum, sådan tænker de, når de materialiserer idéer.

picnic.jpg

PICNIC

Et bord med et legende og robust udtryk. Serien består også af en bænk og en taburet. Velegnet som frokostmøbel på skoler eller som mødested på kontorer. Kan placeres op mod en væg, da bordets ene kortside er lige, og den anden er afrundet.

Læs mere

Uni-large-1250.jpg

UNI LARGE KONFERENCEBORD

Uni Large er et alsidigt konferencebord skræddersyet til moderne mødesteder. Det er diskret designet til at fungere i flere typer miljøer. Konferencebordets fyldige design understreges af fodens metalstøbte detaljer og bordpladens affasede kant. Dette kombineret med den nedskalerede struktur gør, at bordet næsten ser ud til at svæve.

Læs mere

ambient.jpg

AMBIENT sOFA

Ambient sofaen har fokus på design og komfort. Selvom designet er robust, er det pænt, minimalistisk og elegant. Sæderne kan nemt udskiftes enkeltvis, hvis det er nødvendigt.

Læs mere

Skandiform_logo.png

matsumoto.jpg

MATSUMOTO LAPTOPBORD

Endnu et bord i Matsumoto-serien. Et fleksibelt laptopbord - perfekt til touch down pladser, hjemmekontor, venteområder og alle andre steder med begrænset plads. Let at placere med sine bløde, runde former og minimalistiske design.

Læs mere

isa.jpg

ISA PUF

En puf, der kan bruges fritstående eller som supplement til bænken med samme navn. Inspireret af naturen med en pæn og bølgende form, der indbyder til spontane møder eller afslappede samtaler.

Læs mere

soft top.jpg

SOFT TOP STOL OG BARSTOL PÅ HJUL

Stol og barstol på hjul i Soft top-serien, som også består af armstol, barstol og bænk. Designet er fleksibelt, og den passer godt til workshops, hjemmekontoret eller overalt, hvor aktivitet og bevægelighed blandes med koncentration og ro. Nem at rulle frem og rulle væk.

Læs mere

 

NC_logo.png

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Stellet i træ giver et varmt, indbydende udtryk, hvor de håndværksmæssige detaljer fremhæves og skaber karakter til mange forskellige miljøer. Høj materialefornemmelse med træ og tekstil skaber taktile detaljer. For at opnå den bedste hygiejne kan betrækket tages af, og der er er en åbning mellem sæde og ryg, så snavs nemt kan fjernes. Polstringen kan udskiftes.

Læs mere

Vil du vide mere om vores produktnyheder?

Kontakt os