Kantinen, Restaurangen, Cafét

Kantinen/Restaurangen/Cafét er virksomhedens hjerte og bør have stor fleksibilitet i forhold til møblering og siddepladser for at styrke det sociale samvær. Spisebordet skal kunne tilpasses eller på forhånd være tilpasset kørestole og brugere med forskellige behov, f.eks. personer, der har gennemgået en hofteoperation. Det skal være nemt at flytte stolene, uden at der opstår støjgener. Stole, som kan hænges op på bordet, letter rengøringen af rummet. Skab små rum i rummet ved at lave opdelinger med f.eks. skærme og planter. Kantinen skal være præget af god akustik med minimal larm og støj. Her spiller lyd, lys og behagelige dufte en særligt vigtig rolle – maden smager ganske enkelt bedre, hvis alle sanser bliver stimuleret.
Fokusord
  • Virksomhedens hjerte
    Inkluderende
    Hygiejne- og rengøringstilpasset
    Ergonomi
    Fleksible løsninger
    Fleksible siddepladser
    Lyddæmpet
    Sanseligt