HVORDAN KAN VI KOMBINERE HÅRDE OG BLØDE VÆRDIER I UDVIKLINGEN AF HELBREDENDE RUM?

Kinnarps Next Care® bygger på dialog og åbent samarbejde – vi samlede seks forskellige eksperter til en inspirerende samtale om fremtidens plejemiljøer.

VI SKABER FREMTIDENS PLEJEMILJØER SAMMEN

Det fysiske miljø har direkte indvirkning på individets velbefindende. Når indretningen udformes i samspil med vores sanser, skabes der en platform for plejende rum, som kan være både beroligende og helbredende. Ved at identificere stedets aktiviteter og behov skabes der forudsætninger for en optimal, inspirerende og inkluderende indretningsløsning. I helbredende rum arbejder de bløde og de hårde værdier sammen. Oplevelser i form af at se, føle, høre, lugte og smage møder praktiske løsninger i form af det rigtige møbel på rette sted. Møbler, der er nemme at forstå og anvende, støtter den enkelte og giver store samfundsgevinster i form af f.eks. færre faldskader og skånede rygge.

Det kan handle om så enkle ting, som at møblerne er lette at flytte, hænge op i forbindelse med rengøring, eller at de har aftagelige og vaskbare betræk. Hæve-/sænkebordplader, sammenklappelige borde og stabelbare stole er andre løsninger, der giver fleksibilitet i hverdagen. Indretningen bliver en fremtidssikret og langsigtet god investering, som kan ændres i takt med behovene.

Kinnarps Next Care® bygger på dialog og åbent samarbejde – vi samlede seks forskellige eksperter til en inspirerende samtale om fremtidens plejemiljøer.

Lær at kende folkene i samtalen