5 trin til det ideelle møderum

Vidste du, at indretning kan påvirke ikke kun dit humør, men også din opførsel? Følg disse fem inspirerende trin, og du vil snart have skabt det ideelle mødelokale!

1.

Hvis vi fornemmer, at vi er i kontrol over situationen, vi får det bedre. Selv noget som det at være i stand til at indstille den rigtige temperatur og belysning selv, kan gøre underværker for vores velbefindende.

2.

Pludselig åbner døren, og ind træder tre kollegaer, som har glemt at besvare invitationen til mødet ... Lyder det bekendt? Hvis du investerer i omstillige og bevægelige møbler, kan du minimere en stressende situation, ved hurtigt at skabe plads til det opstået behov.

3.

Runde borde er i følge, en spændende undersøgelse fra, Oregon State University det mest demokratiske valg, - og også meget bedre til kreative diskussioner end et firkantet bord. Forklaringen er, at alle har lige meget øjenkontakt.Sammenlign dette med at chefen sidder i den korte ende af et rektangulært bord - i dette tilfælde er han/hun den eneste der har naturlig øjenkontakt med alle.

4.

Du må ikke overmøblere! Mange mennesker føler sig stressede, hvis pladsen er begrænset, og de er nødt til at presse sig ind ved siden af en kollega. Prøv at skabe så meget åben plads som muligt.

5.

Selv hvis du har adgang til alle de nyeste teknologiske hjælpemidler, skal du ikke undervurdere en gammeldags tavle, som du kan skrive, tegne og skrible på. Dette skaber bevægelse og energi i rummet.

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.