Kapitel 16

I DEN STORE INDRETNINGSGUIDE

Guide: Når du skal indrette dine nye kontorrum


Kontorrum der samler og taler med mennesker

Teambaseret arbejde med travl mødeaktivitet og mange faglige træf fylder fortsat mere i det moderne kontormiljø og stiller stadig større krav til kreativ, inspirerende indretning, rum- og møbeldesign.

I dag bruger kontormedarbejdere typisk 70 procent af deres tid på individuelle og andre 30 på samarbejds-opgaver - fremtidens kontormiljø vil vende tallene, så de i stedet i 70 procent af tiden vil fokusere på samarbejde og coworking.

I fremtidens kontorvirksomhed, hvor værdierne skabes af især viden, kreativitet og kommunikation, vil gode og effektive møderammer få voksende betydning.

Udfordringen for rum- og møbeldesignere bliver at skabe netop de mødemiljøer, der er i stand til at samle og kommunikere med mennesker, der ikke kender hinanden, om innovative emner, behov og mål.

Møderum, zoner, faciliteter og designs bliver helt centrale omdrejningspunkter for nytænkning og innovations-processer i fremtidens vidensvirksom.

Når du skal indrette dine nye kontorrum

er en praktisk guide til dig og din virksomhed, der går med planer om flytte til og/eller indrette nye kontorlokaler.
Læs her, hvordan fremtidens kontorarbejdspladser vil være indrettet - og tag allerede nu bestik af udvikling og trends, når du prioriterer og designer dine nye kontorarealer.

 

Den rette indretning af kontorrum og arealer er alfa og omega for virksomhedens fremtidige succes

kommunikation

Kommunikation optager næsten halvdelen af arbejdstiden i det teambaserede, moderne kontormiljø.

Kreativt design og inspirerende indretning kan have meget stor betydning for møderum og andre sociale kommunikationszoner, hvor medarbejdere træffer sammen og motiveres til samarbejde, til at udnytte nye synergier m.v..

Møderum, kommunikationszoner, lounge-områder er virksomhedens visitkort for både medarbejdere og husets gæster, kunder, samarbejdspartnere m.fl..

Et rumdesign, der i indretning og atmosfære formår at favne møderummets brugere med den rette ro, komfort og tryghed, giver den allerbedste indgang til et vellykket værdiskabende møde.

Vil du høre mere om løsninger der passer til dit kontor?

Kontakt os

meeting points

Det dynamiske kontormiljø appellerer til en bred vifte af kreativt indrettede og designede møderum, lounges og andre coffice-inspirerede træf-zoner:

Det åbne meeting point indbyder til uformel, afslappet og fri kommunikation, der som udgangspunkt ikke fokuserer på faglige drøftelser og problemstillinger, men på spontane meningsudvekslinger og smalltalk.

Lounge-hjørnet med opholdsstue-look, espressomaskine, bordfodbold og gode siddemøbler egner sig til det mere organiserede, interaktive medarbejdermøde.

Det separate mødelokale hører til det åbne kontormiljø til private ansættelses-og andre fortrolige medarbejdersamtaler etc., men qua glasdesigns kan disse meeting points nemt opretholde den ønskede transparensen i de åbne rum.

balancer

Få strategisk placerede skillevægge, mobile møbler, arrangementer, et farverigt gulvtæppe, der skiller sig ud, er egnede til at skabe åbne kommunikations- og mødezoner, der nudger de ansatte til at udveksle innovative tanker og idéer.

Inspireret af coworking-bølgen vælger mange virksomheder i disse år at designe og indrette deres møderum i livingroom-style med fokus på ´hjemlig hygge´.

Men et velfungerende meeting point forener det nyttige, det behagelige og det korrekte og finder den rette designbalance mellem komfort og funktionalitet.

Moderne kontormiljøer kalder på en diversitet af kreative kommunikationszoner og møderum med hver sine hensigter og formål, der i sidste ende genererer og sikrer virksomheden et konstruktivt flow af innovation, udvikling og fremtid.

Summa summarum

● Samarbejde og mødeaktivitet fylder fortsat mere i dagens moderne kontormiljø
● Møderum og zoner er virksomhedens visitkort til både ansatte og husets gæster
● Det åbne kontormiljø appellerer til forskellige kreativt indrettede meeting points
● Den gode mødezone skaber den rette balance mellem komfort og funktionalitet