Kapitel 17

I DEN STORE INDRETNINGSGUIDE

Guide: Når du skal indrette dine nye kontorrum


Det skandinaviske kontor bærer lyset ind

Skandinaviske kontordesign har gennem årtier gået sin sikre sejrsgang verden rundt qua sine betagende egenskaber: Funktionelt og smukt, lyst og naturligt, bæredygtigt og kvalitetsbevidst.

Skandinavisk møbeldesign fokuserer på funktionalitet og rene lyse, tidløse linjer og udtrykker sig gerne i neutrale farver, naturlige samt bæredygtige materialer og tekstiler.

Moderne kontormiljøer har nemt ved at tilegne og tilpasse sig de skandinaviske populære designidéer, linjer og løsninger, de åbne fleksible indretninger og varierede sociale rum.

De skandinaviske designværdier kommunikerer med sine enkle, stilrene udtryk perfekt med kontorrummets diversitet og individuelle interiørløsninger.

Virksomheder over hele verden retter blikket mod de kvalitets- og prestigefyldte kontormøbler, fordi det skandinaviske kontor bærer lyset ind.

Når du skal indrette dine nye kontorrum

er en praktisk guide til dig og din virksomhed, der går med planer om flytte til og/eller indrette nye kontorlokaler.
Læs her, hvordan fremtidens kontorarbejdspladser vil være indrettet - og tag allerede nu bestik af udvikling og trends, når du prioriterer og designer dine nye kontorarealer.

 

Den rette indretning af kontorrum og arealer er alfa og omega for virksomhedens fremtidige succes

natur og miljø

Skandinavisk møbeldesign former sig gerne efter individet og bidrager med sine ergonomisk tilpassede, funktionelle, æstetiske møbler til at give kontormiljøet transparens, dybde og helhed.

Kontorrummets møbler og interiør kombinerer ofte neutrale kolde farver med stærke effektfulde, varme farveudtryk.

De naturlige elementer og bæredygtige øko-materialer har gjort skandinaviske møbeldesignere til internationale trendsettere, når det gælder kontorrummets miljørene og bæredygtige indretning.

Skandinavisk kvalitetsdesign er i god dialog med miljøet - det prioriterer stadig flere virksomheder højt i deres møbelvalg og kontorindretning.

Vil du høre mere om løsninger der passer til dit kontor?

Kontakt os

verdenskendt design

De seneste trends, idéer og produkter præsenteres hvert år på verdens største mødested og messe for skandinaviske møbel og belysningsdesign, Stockholm Furniture & Light Fair.

Her kan internationale virksomheder opleve, hvordan deres fremtidige arbejdsrum og miljøer i årene frem vil blive eksponeret med de nyeste trendy kontormøbler, designs, tekstiler og andre inventarløsninger fra Skandinavien.

Det skandinaviske designmiljø har over adskillige årtier fostret en lang række i dag verdenskendte møbeldesignere og producenter.
Og den skandinaviske designstil fejrer fortsat store triumfer og sætter sig stadig nye lyse, stilrene aftryk i kontormiljøer i alle hjørner af verden.

transparens

Skandinaviske kontormøbler og designs er først som sidst i stand til at berige virksomhedens kontormiljø med udsøgt kvalitet, smagfuld stil og indretning og de allerbedste produkter i bæredygtige, miljørene materialer.

Mange producenter og møbelleverandører har i dag specialiseret sig i øko- og miljømærkede kontordesigns, der opfylder alle krav til bæredygtig transparens.

Svanemærket er det officielle fællesnordiske miljømærke, men de skandinaviske designede og producerede kontormøbler opretholder generelt et meget højt niveau i kvalitet og lødige materialer.

Og alt peger på, at skandinavisk møbeldesign også vil bære lyset ind i fremtidens
kreative coworking og øvrige aktivitetsbaserede kontormiljøer.

Summa summarum

● Skandinaviske kontormøbler fokuserer på funktionalitet og de rene tidløse linjer
● Moderne virksomheder prioriterer miljørene og rigtige kontormøbler meget højt
● Skandinaviens designmiljøer har fostret en række verdenskendte møbeldesignere
● Skandinavisk kontordesign vil sætte sig nye aftryk i fremtidens coworking-miljøer