Next Office® Insight Rapport

I årenes løb har vi hjulpet mange kunder med at foretage værdiskabende ændringer i deres kontormiljø. Vi gør dette gennem Next Office® - vores arbejdspladsanalyse, der hjælper med at skabe skræddersyede, bæredygtige og fremtidssikrede arbejdspladser, der fremmer produktivitet, kreativitet og trivsel. Vi har fastslået, at det vigtigste er at forstå og arbejde i overensstemmelse med den enkelte organisations specifikke behov. Hos Kinnarps er vi overbevist om, at rådgivning om ændringer i kontorer skal baseres på data – og ikke på modeord eller gætterier.

Den dybdegående forskning, der er beskrevet i denne rapport, er udført for at få et objektivt og talbaseret billede af den måde, organisationer arbejder på og hvad det betyder for kontorindretning.

Siden lanceringen af Next Office® har vi gennemført:

200

Next Office® arbejdsplads Analyser

18000

Next Office® undersøgelser

760

Next Office® Manager Interviews

3000

timers Next Office® Workshops

Læs og download rapporten her

Jeg godkender at Kinnarps lagrer og behandler mine personlige data, som bekrevet i deres persondatapolitik.

Geert Jensen

Concept Manager og Next Office specialist

”Det er ikke nyt for os, at virksomheder skal være mere omstillingsparate og kontorlandskaber mere fleksible. Det er som om den nuværende situation har fremskyndet tingene betydeligt. Vi ser ind i en meget spændende fremtid med store forandringer.”