Set to work

I år har ”set to work” fået en helt ny betydning. Vi har længe sagt, at arbejdet ikke er et sted, man tager hen – det er det job, man udfører. Lige nu er vi vidner til, hvordan organisationer og deres medarbejdere mere end nogensinde tager forandringer og nye arbejdsformer til sig. For nogle er det at skulle tilbage til kontoret ensbetydende med at arbejde hjemmefra, mens andre gradvist vender tilbage til et kontor med helt nye forhold. Uanset hvilken situation du og din organisation befinder jer i, er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø med fokus på trivsel og tryghed.

Undersøgelse om tilbagevenden til et trygt kontor

Denne undersøgelse giver din virksomhed et indblik i, hvordan medarbejderne har oplevet deres arbejdsliv under COVID-19. Du kan bruge resultatet som grundlag for planlægning af medarbejdernes tilbagevenden til kontoret.

21 spørgsmål. 15 minutter.
Resultater inden for 12 dage.

Indretningsplan

Bruger du din kontorplads anderledes nu, end du gjorde før? Vi kan gennemgå din nuværende indretning og hjælpe dig med at ommøblere, så den opfylder nye behov.

Rådgivning om møbler

Hvilken type produkter passer bedst til dine behov? Vi kan vejlede dig om valg af produkter og løsninger, så du er sikret det mest ergonomiske, fleksible og bæredygtige arbejdsmiljø – både på kontoret og derhjemme. 

Hjemmekontor

Hvordan med ergonomi i forhold til de medarbejdere, der arbejder hjemmefra? Med det rigtige setup sikrer du de bedste betingelser for deres trivsel. Vores Ekspres-sortiment med hurtig levering er et udvalg af produkter, som er særligt velegnede til hjemmekontoret. Vi kan hjælpe med at lave en specialtilpasset løsning til din virksomhed.

Arbejdspladsanalyse 

Har du brug for at revurdere den måde, I arbejder på? Ved at arbejde hjemmefra har I måske fået øjnene op for nye arbejdsformer, der betyder, at kontorets formål vil ændre sig i fremtiden. Med vores arbejdspladsanalyse Next Office® kan vi hjælpe dig med at involvere dine medarbejdere, analysere jeres nuværende og potentielle behov samt kortlægge jeres måder at arbejde på. De faktabaserede resultater giver anbefalinger vedrørende pladsfordeling, indretning og arbejdsmetoder i henhold til visioner og mål. Det danner grundlag for en virksomhedstilpasset løsning, der er bæredygtig på lang sigt, og som kan skabe øget trivsel for dig og dine medarbejdere. Læs mere.

Med dig hele vejen

Mange virksomheder befinder sig i en udfordrende situation, så vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø, der fremmer produktiviteten. Måske er du usikker på, hvordan du skal bruge dine kontorarealer effektivt i fremtiden. Vi kan hjælpe dig med fleksibel finansiering og leasingmuligheder, så du kan tage produkterne i brug med det samme og returnere eller købe dem senere.

Vi tilbyder alle vores serviceydelser digitalt!

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig!

Kontakt os