Case: Ahlsell

FAKTA OM CASEN

Kunde: 
Ahlsell

Salgsperson hos Kinnarps: 
Ann-Sofie Asplund, Cristina Kelly

Arkitekt:
Spectrum Arkitekter

Areal:
3,800 m2

Arbejdspladser: 
Arbejdspladser til 150 medarbejdere

Færdiggjort: 
Forår 2019

Fra rumbaseret kontor til aktivitetsbaseret arbejdsområde

en arbejdsplads der reflekterer BRANDet

Ahlsells nye lokaler er baseret på mottoet ”Robust med finesse” for at reflektere brandet og skabe et arbejdsområde i høj kvalitet. Alle rum er farvekoordinerede i subtile toner med blå som den dominerende farve. For at undgå en upersonlig fornemmelse af overgangen fra rumbaseret kontor til aktivitetsbaseret arbejdsområde, brugte de de naturlige sekvenser af arbejdsområdet og skabte områder med separate zoner gennem smarte møbelvalg.

"Vi gik fra et rumbaseret kontor til et aktivitetsbaseret arbejdsområde, og det var vigtigt for os at sikre, at alle vores medarbejdere ville trives. Kinnarps var virkelig imødekommende og fleksible i deres tilgang, og vi elsker vores nye arbejdsområde. Det er et sted med høj kvalitet, attraktive farver og god komfort - det føles som vores brand - robust med finesse! "

_0JA9345-1-1000x667.jpg

OASe til kREATIVE Møder

Sofaerne er en del af Fields-området fra Kinnarps - et koncept designet til at skabe kreative oaser eller plads til privatliv i åbne arbejdsområder. De forskellige moduler kan kombineres og tilpasses efter behov og giver rummet mulighed for at blive møbleret på en fleksibel måde.

_0JA9399-1-1000x667.jpg

DESIGN og ERGONOMI I et

Kinnarps Leia skalstol er specielt designet til møde- og undervisningsrum. Det ergonomiske design giver en behagelig siddeposition, der fjerner trykket fra ryggen og benene, og det prisvindende design giver rummet et løft.

_0JA9355-1-1000x667.jpg

til bæredygtig afslapning

Scandinavia er en tidløs klassiker fra Kinnarps, hvis rene, enkle linjer fungerer godt i alle miljøer. Sofaen har aftageligt stof og vendbare puder for en længere levetid.

Akustikvenlig indretning

Skærme, tekstiler, lydabsorbenter og tekstilgulve absorberer lyden i det åbne planmiljø og giver også kontoret en hyggelig, ensartet fornemmelse ved at fremhæve og forstærke farvetemaet.

personlige skabe skaber orden

Hver medarbejder har deres eget skab med en elektronisk lås, som de kan bruge til at opbevare deres personlige ejendele i løbet af arbejdsdagen. Skabene bidrager til et pænt og ryddeligt kontormiljø.

Geometrisk design

Det geometriske design med sine skarpe, klart definerede linjer samles i både møbler og lydabsorbenter og giver anledning til et moderne og omhyggeligt overvejet look.

Zoner til store og små møder

Overalt på kontoret er der zoner i forskellige størrelser til telefonopkald, møder, fokuseret- og privat arbejde. Møbler med høje rygge er en effektiv måde at skabe bløde "vægge" i rummet og giver en varm, møbleret fornemmelse.

Ahlsell ønskede at bevare den personlige og hyggelige fornemmelse, på trods af de store åbne rum. Ved at vælge møbler i et specifikt design og et bestemt farveskema, har de skabt zoner og et fleksibelt arbejdsområde, der er tilpasset deres medarbejderes behov.

Kunden arbejdede tæt sammen med arkitekten og Kinnarps for at finde den rigtige fornemmelse og ergonomi, og har nu et bæredygtigt og funktionelt arbejdsmiljø af høj kvalitet, med et moderne design og en høj grad af komfort.

PRODUKTER FRA CASEN

Fields

Fields

297 Farver & Materialer | 23 Varianter

Mr T

Mr T

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Scandinavia

Scandinavia

263 Farver & Materialer | 4 Varianter

Cap

Cap

Cone

Cone

Leia

Leia

350 Farver & Materialer | 15 Varianter

Prim

Prim

Prim gulvskærme

103 Varianter

Neo barstol

Neo barstol

Neo lite

Neo lite

Polett

Polett

267 Farver & Materialer | 4 Varianter

5000

5000

228 Farver & Materialer | 6 Varianter

Boullée

Boullée

Monroe

Monroe

315 Farver & Materialer | 8 Varianter

Space

Space

Space skab med jalousi

48 Farver & Materialer | 65 Varianter

Plektrum

Plektrum

Plint

Plint

Monolite High

Monolite High

Pax

Pax