Pleje- og omsorgsmiljøer for livskvalitet

Kinnarps tilbyder inkluderende indretningsløsninger til en række forskellige pleje- og omsorgsmiljøer. Vi sætter individets behov og krav i centrum og letter hverdagen for brugere, personale og pårørende. Vi skaber sunde miljøer ved hjælp af vores inkluderende, brugervenlige og ergonomiske møbler. Frem for alt gør vi det nemmere for mennesker at trives og have det godt.

Har du brug for hjælp til dine plejemiljøer?

Kontakt os

Velfungerende pleje- og omsorgsmiljøer skal udformes på en sundhedsfremmende og inkluderende måde for at støtte både brugere, personale og pårørende.

Inspirerende plejemiljøer

Next Care® behovsanalyse

Next Care® behovsanalyse er en proces, som giver dig de rette forudsætninger for at skabe et bæredygtigt og sundhedsfremmende plejemiljø. Det skaber til gengæld rum til livskvalitet og et mere inkluderende miljø, som støtter brugere, personale og pårørende.

Oplev Next Care®

Mennesker er det vigtigste aktiv for enhver organisation. Invester i holistisk ergonomi for at hjælpe mennesker med at udføre store værker. Vores ekspertise inden for ergonomi og brede produktsortiment giver dig forudsætningerne for velvære, engagement og præstation.

Mennesker først

Se vores brede møbelsortiment

Bliv inspireret, og lær vores bæredygtige møbler og fleksible indretningsløsninger til kontorer at kende. Design, der opfylder et formål, hvor funktion og æstetik går hånd i hånd.

Mennesker, indretning og miljø, som holder over tid. Vi fremstiller bæredygtige kvalitetsmøbler og fleksible løsninger, der er præget af lav miljøpåvirkning og lange livscyklusser.

Bæredygtighed hele vejen igennem

Indretning og møbler til fremtidens pleje og omsorg

Fremtidens pleje vil stille nye krav til omgivelserne. Vi kommer til at leve længere, men den dag, vi får brug for at flytte i en pleje- og omsorgsbolig, vil vores behov for hjælp være større. Demens kan blive den nye folkesygdom. Den ældre befolkningsgruppe bliver desuden mere og mere varieret med flere, der er født i udlandet. En forandring, der også vil kunne ses på personalesiden. Mangfoldighed og fokus på individet bliver nøgleordene. Pleje- og omsorgsmiljøer med den rette udformning kan have stor betydning for vores velbefindende. Hos Kinnarps udvikler vi totalløsninger til indretning af pleje- og omsorgsmiljøer, som har beboerne, personalet og de pårørende i centrum.

Fleksible pleje- og omsorgsmøbler

Inden for rammerne af Kinnarps Next Care® tilbyder vi ikke blot møbler, men også en metode, som gør det muligt at skabe funktionelle, smukke og fremtidssikrede indretninger til pleje og omsorg. Vores individuelt tilpassede pleje- og omsorgsmøbler bygger på fleksibilitet og inkluderende design. Møblerne skal kunne anvendes af alle, og det skal være nemt at flytte rundt på dem, i takt med at behovene ændrer sig. Spisegrupper, siddegrupper, borde, sofaer, lænestole og funktionsstole af høj kvalitet fremstilles med fokus på ergonomi, hygiejne og bæredygtighed. Vi ved, at resultatet bliver allerbedst, når de hårde og bløde værdier får lov til at spille sammen – med individet i centrum.