virksomhedsinformation

Kinnarps leverer indretningsløsninger til arbejdspladser

Kinnarps blev grundlagt i 1942 af Jarl og Evy Andersson. Til denne dag er det en 100% familieejet virksomhed, hvor Jarl og Evys børn og børnebørn nu leder foretagendet. Kinnarps leverer indretningsløsninger til kontorer og offentlige miljøer. Høj kvalitet og lav miljøpåvirkning kendetegner hele forsyningskæden - fra råmateriale til den færdige løsning. Kinnarps er i dag en af ​​Europas største udbydere af indretningsløsninger til arbejdsområder. Der udføres salgsaktiviteter i ca. 40 lande.

FAKTA

Aktivitet

Kinnarps leverer indretning til indendørs arbejdsmiljøer, til både kontorer og offentlige miljøer. Høj kvalitet og lav miljøpåvirkning kendetegner hele forsyningskæden – fra råmaterialer til færdige løsninger.omsætning

Regnskabsåret 16/17 resulterede i en omsætning på SEK 4.036 mia. (405 mil. EUR)

 

salg

Kinnarps er i dag en af Europas største leverandører af indendørs arbejdspladsløsninger. Der udføres salgsaktiviteter i cirka 40 lande med 200 salgssteder.

PRODUktion

Kinnarps har produktionsfabrikker i Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv og Tranås i Sverige. Den største af disse findes i Kinnarp.

 

Hovedkvarter

Gruppeledelse og gruppefunktioner er placeret i Kinnarp i Sverige.

 

medarbejdere

Kinnarps har ca. 2.300 medarbejdere på verdensplan.

BRands

Kinnarps Group designer, udvikler og markedsfører følgende brands: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert og MartinStoll.

 

HISTORie

Kinnarps blev grundlagt i 1942 af Jarl & Evy Andersson.

 

Ejerskab

Kinnarps er en 100 % familieejet virksomhed, som i dag ejes af børn og børnebørn af Jarl & Evy Andersson. Flere af ejerne arbejder aktivt i virksomheden.

INTERESSERET I AT LÆRE MERE OM KINNARPS

Kontakt os

VÆRDIER FORMER VORES BEDSTE IDEER

Sibylla Jacobsson

"Vore kerneværdier er vigtige for os. De har en gunstig effekt på vores forretning på mange niveauer - Hele vejen fra hvordan vi udvikler produkter til hvordan vi samarbejder med folk De er en direkte arv fra mine forældre, Evy og Jarl Andersson og bidrager til vores virksomheds succes."

Sibylla Jacobsson, Kinnarps Sweden

Fremsynethed & kreativitet

Vi bestræber os på at forfølge udvikling og altid se muligheder. Vi tilstræber at være kreative, vove at være anderledes og turde gøre det ingen andre har gjort. Vi arbejder effektivt og stræber altid efter at blive bedre.

uafhængighed & PROFESSIONALISMe

Vi bestræber os på at have tillid til vores egen viden og færdigheder og tror på de muligheder, der byder sig. Vi udfører vores arbejde på en sådan måde, at vi kan være stolte af vores fag og stræben efter personlig udvikling.

ærlighed & ydmyghed

Vi bestræber os på at være åbne og ærlige i al kommunikation og udvise respekt overfor alle mennesker, uanset deres status eller rolle. Vi overholder love og regler og holde vores løfter.

ansvar & forståelse af sammenhænge

Vi bestræber os på at tage ansvar, være sparsommelige med ressourcerne og udføre vores aktiviteter på en sådan måde, at de kan fastholdes uden forringelse. Vi går til kilden med problemerne og finder de reelle behov for langtidssigtede løsninger. Vi forstår forbindelser, forudser konsekvenser, tager alle aspekter i betragtning og evaluerer og balancerer.

Organisationen

Kinnarps Holding AB er holdingselskabet i koncernen

Kinnarps AB har en række centrale koncernafdelinger, der arbejder med koncernfunktioner, koordinering, ledelse og kontrol. Disse afdelinger støtter også andre dele af organisationen inden for deres respektive ansvarsområder. Kinnarps AB har også det kommercielle ansvar og produktudviklingsansvaret for koncernens produktmærker; Kinnarps, Drabert og MartinStoll. Kinnarps AB er ansvarlig for Materia Group.

Materia Group er ansvarlig for mærkerne Materia, Skandiform og NC Nordic Care.

Kinnarps AB er ansvarlig for fremstillingen af produkter på de tre produktionsfabrikker i Kinnarps, Jönköping, Skillingaryd i Sverige. Funktionerne; indkøb, logistik, produktion og teknisk design koordineres for at opnå højeste effektivitet.

Datterselskaber. Kinnarps ejer en række salgsvirksomheder rundt om i verden. Hvert selskab ledes af en administrerende direktør, med et nationalt team og andre ressourcer til effektivt at udføre sine salgsaktiviteter. Virksomhederne har hver især det kommercielle ansvar for deres region.

Forhandlere. Kinnarps beskæftiger sig også med et netværk af uafhængige forhandlere. Disse fungerer som forhandlere af Kinnarps produkter og løsninger. Kinnarps har ca. 200 salgsteder rundt omkring i verden.

Topledelse

Kinnarps AB ledes af direktionen, som omfatter:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson, CEO

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design

 • Kjell Strandberg
  Kjell Strandberg, Director of Human Resources

 • Thomas Johannesson
  Thomas Johannesson, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson, Production Director

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

Produktion & Logistik

ANSVARLIG FOR HELE FORSYNINGSKÆDEN

I vores produktion og logistik-system, investerer vi løbende i den nyeste teknologi, hvilket giver os mulighed for at håndtere variationen fra bestilling af et enkelt produkt til et en komplet indretningsløsning med hundredvis af arbejdsstationer, alle tilpasset til at vores kunder, på en effektiv måde og med kortest mulig leveringstid. Ved hjælp af digitale løsninger har vi integreret alle trin i forretningsprocessen, fra at designe indretningsløsningen sammen med vores kunder, via produktion og til levering og overdragelse til slutbrugerne i hele Europa og udenfor. Ved at have evne og kapacitet til at håndtere hele processen fra indretning til levering med egne midler, kan vi leve op til vores løfter, med kvalitet i hvert skridt.

Vi tager ansvar for hele vores forsyningskæde - fra produktion til den tid varen er om at ankomme til kunden. For en enkelt kunde, kan vi levere og installere mere end 100 arbejdsstationer om dagen og op til 500 på en uge, hvor vores montører tilpasser og installere, med minimale forstyrrelser. Ordrer inden for Europa er afsluttet på 4-6 uger, og vi leverer også til resten af verden.

Hver dag forlader 24 fuldt lastede containere vores fabrikker for at levere indretningsløsninger designet til fremgang og velvære. I vores optimerede transportsystemer bruger vi ikke engangsemballage, vi pakker i stedet produkterne i genanvendelige tæpper, hvilket muliggøre det at læsse produkterne som et puslespil. Dette gør at der kan læsses op til 50% flere produkter i forhold til den normale standard i vores branche, når der anvendes samme beholderstørrelse. Alle leverancer optimeres ved hjælp af et avanceret ruteplanlægningssystem, der også er knyttet til produktionsplanlægningen. Vi har også investeret i en moderne flåde af miljøvenlige køretøjer for at reducere vores miljøpåvirkning yderligere og siden 2014 har vi reduceret emissionerne med 7%.

Politik om bæredygtighed

Vores kerneforretning er centreret omkring at skabe inspirerende og effektive arbejdsområder, der bidrager til succes og samtidig tilpasse det et holistisk perspektiv. Vores syn på bæredygtighed kan opsummeres ved en simpel arbejdsfilosofi. Dette indebærer at stræbe efter at forstå den enkelte organisations krav til arbejdsområder, både hvad angår produkter og tjenester. Vores mål med at udvikle langsigtet bæredygtighed, stammer fra og opretholdes gennem løbende forbedringer og planlagt udvikling. Vi stræber efter at skabe en ansvarlig og værdiskabende balance mellem vores kunder og interessenters behov, bekymring for miljøet og de mennesker vi influerer, samt en stabil økonomi. Kinnarps Groups program for bæredygtighed blev udviklet ud fra vores virksomhedsstrategi og kerneværdier.

forebyggende

Forebyggelse består i at identificere og forebygge eventuelle uønskede effekter, risici og adfærd, ved altid at løse problemet ved kilden.

kommunikative

Vi er kommunikative og opretholder en åben og kontinuerlig dialog om virksomhedens bæredygtighedsprogram og fremskridt, både internt og med eksterne interessenter.

Ansvarlige

Ledelsen og alle personer ansat af Kinnarps koncernen, er forpligtet til at følge denne og andre politikker, lovkrav, rutiner og firmaregler.

kompetente

Vi øger og forbedrer vores kompetencer med henblik på at sikre overholdelse af virksomhedspolitikker, for at nå målene og holde sig til og forbedre rutiner.

INNOVATIVe

Fremsynethed og innovation betyder at vi tør at være anderledes og gøre hvad ingen andre før har gjort.

NOGLE AF VORES CERTIFICERINGER OG MÆRKNINGER

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.