Virksomhedsinformation

+1,700

MEDARBEJDERE I KINNARPS-KONCERNEN

+250

SALGSSTEDER

+40

LANDE, HVOR VI LAVER FORRETNING

3,83

MIA. SVENSKE KRONER I ÅRLIG OMSÆTNING I 2021/2022

Vores produktionsenheder

Kinnarps har seks produktionsanlæg i Sverige. Produktion og samling finder sted i Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv og Tranås (2). Det største anlæg ligger i Kinnarp.

Vores koncept med "blå lastbiler"

Vi tager ansvar i hele forsyningskæden – fra produktion til levering. Vi kan levere og installere over 100 arbejdspladser pr. kunde om dagen. Ordrer inden for Europa leveres inden for fire til seks uger. Vi leverer også globalt. Hver dag forlader 24 fuldt lastede containere vores fabrikker for at levere arbejdspladsløsninger, der er designet til fremgang og trivsel. I stedet for traditionel emballage anvender vi tæpper og papskiver til at beskytte vores møbler. Tæpper og pap returneres derefter og genbruges igen og igen. Det betyder en besparelse på 270 kg emballage pr. container. Leveringsruterne optimeres ved hjælp af et avanceret ruteplanlægningssystem, der er forbundet med produktionen. Vi har også investeret i en moderne flåde af miljøvenlige køretøjer for at reducere vores miljøpåvirkning. Hver lastbil er bemandet med vores Kinnarps-montører. Ved levering bærer de møblerne ind, pakker dem ud og samler dem. Idéen er, at kunden får deres møbler på plads hurtigt og effektivt med minimal forstyrrelse.

Vores værdier skaber vores bedste idéer

"Vores kerneværdier er vigtige for os. De har en gunstig effekt på vores forretning på mange niveauer – hele vejen fra hvordan vi udvikler produkter, til hvordan vi samarbejder med folk. De er en direkte arv fra mine forældre, Evy og Jarl Andersson, og bidrager til vores virksomheds succes."

Sibylla Jacobsson, bestyrelsesformand, Kinnarps Holding AB

FREMADTÆNKENDE ÅND OG KREATIVITET

Vi bestræber os på at forfølge udvikling og altid se nye muligheder. Vi tilstræber at være kreative, at turde at skille os ud og at gøre ting, som ingen andre har gjort. Vi arbejder effektivt og ihærdigt og satser altid på gøre det endnu bedre.

UAFHÆNGIGHED OG PROFESSIONALISME

Vi bestræber os på at have tillid til vores egen viden og færdigheder og tror på de muligheder, der viser sig. Vi udfører vores arbejde på en sådan måde, at vi kan være stolte af vores fag og stræbe efter personlig udvikling.

ÆRLIGHED OG YDMYGHED

Vi bestræber os på at være åbne og ærlige i al kommunikation og udvise respekt overfor alle mennesker, uanset deres status eller rolle. Vi overholder love og regler og holder vores løfter.

ANSVARLIGHED OG FORSTÅELSE AF SAMMENHÆNGE

Vi bestræber os på at tage ansvar, være sparsommelige med ressourcerne og udføre vores aktiviteter på en sådan måde, at de kan fastholdes uden forringelse. Vi går til kilden med problemerne og finder frem til de faktiske behov for at udarbejde langsigtede løsninger. Vi forstår sammenhængen, forudsiger følgerne, tager højde for alle aspekter, vurderer og afbalancerer.

Virksomhedsfakta

AKTIVITETER

Kinnarps leverer indretningsløsninger til kontorer og offentlige miljøer. Høj kvalitet og lav miljøpåvirkning kendetegner hele forsyningskæden – fra råmaterialer til de færdige løsninger til arbejdspladsen.OMSÆTNING

Regnskabsåret 2021/2022 resulterede i en omsætning på 3,83 mia. svenske kroner (370 mio. euro).

 

salg

Kinnarps er en af Europas største leverandører af arbejdspladsløsninger. Der er salgsaktiviteter i ca. 40 lande med 250 salgssteder.

PRODUktion

Kinnarps har seks produktionsanlæg i Sverige. Produktion og samling finder sted i Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv og Tranås (2). Det største anlæg ligger i Kinnarp.

 

Hovedkvarter

Koncernledelse og koncernfunktioner er placeret i Kinnarp i Sverige.

 

medarbejdere

Koncernen har ca. 1700 medarbejdere på verdensplan.

BRands

Kinnarps-koncernen designer, udvikler og markedsfører følgende brands: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert og MartinStoll.

 

HISTORie

Kinnarps blev grundlagt i 1942 af Jarl og Evy Andersson.

 

Ejerskab

Kinnarps er en 100 % familieejet virksomhed, som i dag ejes af Jarl og Evy Anderssons børn og børnebørn. Flere af ejerne arbejder aktivt i virksomheden.

Organisationen

Kinnarps AB

Kinnarps AB har en række centrale koncernafdelinger, der arbejder med koncernfunktioner, koordinering, ledelse og kontrol. Disse afdelinger støtter også andre dele af organisationen inden for deres respektive ansvarsområder. Kinnarps AB har også det kommercielle ansvar og produktudviklingsansvaret for koncernens produktvaremærker; Kinnarps, Drabert og MartinStoll. Kinnarps AB er ansvarlig for Materia Group.

Materia Group er ansvarlig for varemærkerne Materia, Skandiform og NC Nordic Care

Kinnarps AB er ansvarlig for produktfremstillingen på de tre produktionsanlæg i Kinnarps, Jönköping og Skillingaryd i Sverige. Funktionerne, herunder indkøb, logistik, produktion og teknisk design, koordineres for at opnå den bedst mulige effektivitet.

Salgsdatterselskaber

Kinnarps ejer en række salgsvirksomheder rundt omkring i verden. Hver virksomhed ledes af en administrerende direktør med et nationalt team og andre ressourcer til effektivt at udføre sine salgsaktiviteter. Hver virksomhed har det kommercielle ansvar for sin region.

Forhandlere

Kinnarps anvender også et netværk af uafhængige forhandlere. Disse fungerer som forhandlere af Kinnarps' indretningsløsninger til arbejdspladser. Kinnarps har ca. 200 salgssteder rundt omkring i verden.

Topledelse

Kinnarps AB ledes af direktionen, som omfatter:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson, CEO

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design

 • Thomas Johannesson
  Thomas Johannesson, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson, Production Director

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

 • Dan Molander
  Dan Molander, Director Sales

 • Sofia Modée
  Sofia Modée, Director Human Resources

Interesseret i at lære mere om Kinnarps

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.