Vi tror på succesfuld indretning

Vi har leveret indretningsløsninger i et godt stykke tid nu og bestræber os på at give dig en stadigt bedre service. Med ubegrænset nysgerrighed tilstræber vi at levere flotte indretningsløsninger, der hjælper dig og din organisation med at holde motivationen, produktionen og det gode humør oppe. For os er indretning ikke kun møbler: Det handler også om at kombinere godt design med vores omfattende ekspertise, til at understøtte kreativiteten og effektiviteten, og om at forvandle vores viden om ergonomi og trivsel til miljøer, hvor der kan skabes en holdbar forretning og individet trives. Sidst men ikke mindst handler det om at sikre bæredygtighed og ansvarlighed i alt, hvad vi laver. Det er kun, når vi leverer på alle disse parametre, at vi har gjort vores arbejde. Når vi har succes, ved vi, at I får succes – og på den måde kan vi virkelig gøre en forskel for virksomheder, individet og planeten.

Det kalder vi: Succesfuld indretning.

Kontor

Når man skaber et kontor, der fremmer trivsel og produktivitet, er det vigtigt at indrette et arbejdsmiljø, som støtter både arbejdsmetoderne og medarbejderne. Nøglen til succes er at tage højde for behovene hos alle typer personligheder og skabe rum, der understøtter de forskellige aktiviteter, som udføres i løbet af dagen. Med KINNARPS NEXT OFFICE® tilbyder vi forskning, strategi og rådgivning, så vi kan skabe dit ideelle kontor.

Læs mere

Skole

Det fysiske miljø på skoler og uddannelsesinstitutioner er meget vigtigt for læring og ny viden. De rette møbler og udstyr støtter læringen på både formelle og uformelle uddannelsesinstitutioner. Derfor er det vigtigt at skabe attraktive, ergonomiske og fleksible miljøer, der støtter studerende og lærere i deres læring og udvikling. Med KINNARPS NEXT EDUCATION® tilbyder vi forskning, strategi og vejledning til at skabe aktive læringsmiljøer.

Læs mere

Pleje

Et miljø, hvor man trives, er et miljø, hvor den enkelte føler sig tryg, stimuleret og inkluderet – miljøer, som forbedrer velværet for alle, der opholder sig i dem, hvad enten det er patienter, personale eller familiemedlemmer. Med KINNARPS NEXT CARE® tilbyder vi en forståelse af, hvordan plejemiljøer aktivt kan indrettes for at stimulere helingsprocessen, og af de krav, der bør stilles til indretningsløsningerne.

Læs mere

Er der noget vores eksperter kan hjælpe dig med?

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.