Læringsmiljøer for tryghed og fokus

Med høj kvalitet, bæredygtighed og ergonomi i fokus designer vi attraktive skolemøbler og fleksible indretningsløsninger, som gør en forskel for elever og personale. Vi analyserer jeres behov og udvikler tilgængelige læringsmiljøer, som fremmer indlæring og undervisning. Sammen skaber vi succesfulde skolemiljøer!

Har du brug for hjælp til dine skolemiljøer?

Kontakt os i dag

En velplanlagt og bæredygtig indretningsløsning er udformet efter kortlagte behov, hvor indretningens egenskaber, udformning og placering letter, indbyder til og støtter undervisning og indlæring.

Inspirerende læringsmiljøer

Next Education® læringsmiljøanalyse

Forbedring begynder altid med forståelse. Vejen til attraktive og velfungerende skolemiljøer starter med at identificere og analysere jeres unikke behov. Vores læringsmiljøanalyse Next Education® hjælper jer med at indsamle værdifuld viden og data inden udformningen af jeres læringsmiljøer. Den danner grundlaget for gennemtænkte miljøer og indretningsløsninger, som understøtter indlæring.

Udforsk Next Education®

Mennesker er det vigtigste aktiv for enhver organisation. Invester i holistisk ergonomi for at hjælpe mennesker med at udføre store værker. Vores ekspertise inden for ergonomi og brede produktsortiment giver dig forudsætningerne for velvære, engagement og præstation.

Mennesker først

Se vores brede møbelsortiment

Bliv inspireret, og lær vores bæredygtige møbler og fleksible indretningsløsninger til kontorer at kende. Design, der opfylder et formål, hvor funktion og æstetik går hånd i hånd.

Mennesker, indretning og miljø, som holder over tid. Vi fremstiller bæredygtige kvalitetsmøbler og fleksible løsninger, der er præget af lav miljøpåvirkning og lange livscyklusser.

Bæredygtighed hele vejen igennem

Kundeprojekter

Vores kunder er hjertet i alt, hvad vi gør. Læs deres historier, og se udvalgte referencer fra virkeligheden.

Alle kundeprojekter