Bedre arbejdsmiljø
med holistisk ergonomi

Mennesker er din organisations vigtigste aktiv. Få dem til at føle sig velkomne, trygge, inspirerede, motiverede og sunde, når de træder ind på kontoret og ud af døren. Ingen enkeltstående faktor kan få det til at ske. Man skal se på helheden og få forskellige elementer til at interagere med hinanden. Hos Kinnarps kalder vi det holistisk ergonomi – en verden, hvor alt hænger sammen.

Hvad er holistisk ergonomi?

Holistisk ergonomi består af flere forskellige discipliner, der arbejder sammen i det fysiske rum, i oganisationen og i det sociale miljø . Det handler om at forstå samspillet mellem forskellige elementer, og hvordan de tilsammen påvirker trivsel, produktivitet, succes og en lang række andre ting. Helheden er virkelig større end summen af ​​dens dele.

Sådan designer du med holistisk ergonomi:

Opmuntre
til bevægelse

Det er vigtigt at skabe miljøer og opgaver, der muliggør og opmuntrer til bevægelse. Bevægelse forbedrer fysisk og mental sundhed og får mennesker til at præstere bedre. Din næste position er din bedste position!

Reducer negative distraktioner

Mange faktorer kan forhindre dig i at fokusere på din nuværende opgave. Det kan være distraktioner som forstyrrende lyde, visuelle forstyrrelser, utilstrækkeligt lys, dårlig ventilation, forkert indretningsløsning til din måde at arbejde på, og så videre. Minimer eller fjern dem helt.

Skab et positivt arbejdsmiljø

Et positivt arbejdsmiljø mindsker stress, forbedrer samarbejdet og understøtter både arbejdsgange og dit employer brand. Miljøet og kulturen er vigtige og centrale dele for enhver organisation og arbejdsgiver.


Hvilke resultater kan du forvente?

Øget
velvære

Hvis du fremmer bevægelse og investerer i dit fysiske såvel som organisatoriske og sociale miljø, får du både sundere og gladere medarbejdere.

Højere effektivitet

Et arbejdsmiljø indrettet efter kortlagte aktiviteter og arbejdsmetoder skaber bedre flow og betingelser for, at mennesker kan udføre deres opgaver mere effektivt.

Mindre sygefravær

Ved at forebygge fysiske problemer og psykisk dårligt helbred vil sygefravær reduceres.

Styrket arbejdsmoral

Giv folk mulighed for at påvirke deres arbejdsmiljø for bedst muligt at udføre deres opgaver. De vil føle sig mere motiverede, værdsat og respekterede.

Attraktiv arbejdsgiver

Sundhed og velvære øger medarbejdertilfredsheden, hjælper dig med at fastholde personale, gør rekruttering nemmere og styrker din organisations brand.

Kontakt vores eksperter og rådgivere for at lære mere

Book et møde

Alle synlige og usynlige aspekter af ergonomi har en dyb indvirkning på menneskers sundhed, velvære og produktivitet. I Kinnarps holistiske verden hænger krop, sind og sjæl tæt sammen. Nøglen er at forstå, hvordan alt hænger sammen.

icon_movement.png

Bevægelse

icon_minimize-distractions.png

Reducerede distraktioner

icon_work-climate.png

Positivt arbejdsklima

icon_acoustics.png

Akustik

icon_colours.png

Jordfarver

icon_light.png

Lys

Hvilke ergonomiske elementer påvirker din arbejdsdag?

Holistisk ergonomi er baseret på en balance mellem synlige og usynlige elementer. Nogle af dem er indlysende og selvforklarende, mens andre opererer bag kulisserne. Du ser det måske ikke, men din krop og dine sanser mærker det.

Du ser det måske ikke, men
din krop og dine sanser mærker det

Er du klar til at tage det næste skridt? Vi viser, hvordan alt hænger sammen.

Book en konsultation

Forestil dig holistisk ergonomi som et smukt stykke musik – et eget sprog, der overskrider grænser, ændrer perspektiver og bringer mennesker sammen. Harmoni kan kun opnås ved at arrangere individuelle elementer i en bestemt rækkefølge. Du skal med andre ord kombinere toner og toner, der fungerer sammen. Resultatet er sød musik i dine ører.

Ergonomi er som musik

Hvordan kan vi forbinde alt hos dig?